2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Újra megjelent a Playboy ukrán változata, a borítón egy sérült modellel

A kijevi politikus felesége szemkötővel szerepel a Playboy címlapján, mivel egy merénylet miatt elveszítette a szemét.

Az orosz erők ukrajnai inváziójának kezdete óta Ukrajnában először jelent meg a Playboy magazin nyomtatott kiadása. A borítón Iryna Bilocerkovec modell és tévéműsorvezető látható, aki a háború első napjaiban súlyosan megsérült a kijevi térségben, és több műtéten is átesett – közölte honlapján az n-tv német hírtelevízió.



„Az ukrajnai orvosok azt mondták, hogy valószínűleg meghalok. De én nem értettem egyet velük” – mondja egy interjúban Bilocerkovec, akinek férje Vitalij Klicsko kijevi polgármesternél dolgozott. Gyermekeinek szerencséjük volt, és sértetlenül megúszták az ágyúzást.

Irynát Berlinbe vitték, és többször megműtötték.

„Nem arról volt szó, hogy szép maradjak. A kérdés az volt, hogy élni fogok-e vagy sem” – mondta. Nehéz volt akkor tükörbe nézni:

„Hiányzott az egyik szemem, mindenhol csövek lógtak belőlem, a hajam pedig le volt borotválva a műtéthez. Varratok, hegek, sebek mindenhol: olyan voltam, mint Frankenstein szörnyetege”.

A Playboy új száma a Nők erősek maradnak projekt többi résztvevőjével készült interjúkat is tartalmazza. A magazin új számát az orosz agresszió következtében megsérült nőknek szentelték.   A Playboy weboldala szerint a kiadás nem kerül általános értékesítésre, hanem a katonaságnak, a kórházaknak és a vezetői parancsnokságoknak küldik el.  

„A háború mindannyiunkat örökre megváltoztatta. Néhányunkat kevésbé, másokat jobban érintett, de senki sem maradt a régiben” – írja a Playboy. „Az, hogy miként éljük túl a tragikus változásokat, mindannyiunktól függ. Bármi történjék is, támogatnunk kell egymást, és együtt kell átmennünk ezen a sötétségen”.

(Körkép.sk)



Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató