2024. július 15. - Henrik, Roland
EUR : 392.92
USD : 360.91
Időjárás ikon36°24°

Kongresszusi képviselő: A Biden-rezsim a teljes kommunizmus felé tart, és a magyarok az áldozatai

Paul Gosar republikánus kongresszusi képviselő szerint Magyarország Európa egyik legtekintélyesebb országa, és az Egyesült Államok fontos szövetségese, amely világelső családbarát és konzervatív politikájával.

„A Biden-adminisztráció bizarr módon megtámadta Európa egyik legtekintélyesebb országát és egyik legfontosabb szövetségesét, Magyarországot. Magyarország jelenleg világelső családbarát és konzervatív politikájával” – írta közösségi oldalán Paul Gosar republikánus kongresszusi képviselő arra reagálva, hogy az Egyesült Államok korlátozta a magyar útlevéllel rendelkezők vízummentességét – szemlézi az Index.

Gosar szerint az Egyesült Államok demokrata vezetése fegyverként használta a vízummentességi programot Magyarország ellen. 

A magyar kormány joggal mellőzi a globalistákat, a szekularistákat és marxistákat joggal mellőzik és elkerülik. Magyarország, a NATO tagja, elősegíti a békét Oroszország és Ukrajna között, miközben a Fehér Ház háborús uszítók még több ukrán szükségtelen halálát sürgetik – fogalmazott posztjában a jobboldali amerikai politikus, aki szerint miközben az amerikai határ mindenki előtt nyitva áll, legális utakat zárnak le a magyarok előtt. 

Nekünk nagyobb szükségünk van Magyarországra, mint neki ránk. De a Biden-rezsim a teljes kommunizmus felé tart, és a magyarok ismét áldozatul esnek a baloldalnak – tette hozzá Gosar.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató