2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Brutális eset Franciaországban: Seprűnyéllel ütött le, majd erőszakolt meg egy nőt Oumar N.

A franciaországi Cherbourg-en-Cotentin-ben a rendőrség által már ismert 18 éves Oumar N. seprűnyéllel megütött és megerőszakolt egy nőt - írja a Le Figaro.

Hihetetlen erőszakról ír a francia lap. A rendőrség által már ismert 18 éves fiatalembert, Oumar N.-t csütörtökön tartóztatták le, miután augusztus 4-én, pénteken egy barbár cselekményt követett el Cherbourg-en-Cotentinben (Manche) – tudta meg a Le Figaro rendőrségi forrásból.

Aznap, 8 óra 30 perc körül a tűzoltók, majd a rendőrök avatkoztak be Cherbourg belvárosában egy 29 éves fiatal nő otthonában. Sokkos állapotban és meztelenül elmagyarázta a rendőrségnek, hogy otthon megverték, majd megerőszakolták - írja a lap.

A sértett vallomása szerint egy férfi - akit már látott, de nem ismert - fél órával korábban behatolt az otthonába. Elmondta, hogy

ez az idegen többször megütötte az arcán és a testén, majd többször megerőszakolta egy seprűnyéllel.

Az orvosok az áldozatnál vastagbél-, vékonybél-, hashártya- és rekeszizom-perforációt, pneumothoraxot, bordatörést és a szeptikus sokk kockázatát állapították meg. A kórházba szállított fiatal nőt mesterséges kómába ejtették.

Jelenleg élet és halál között van.

A helyszínen lefolytatott műszaki vizsgálatoknak köszönhetően a gyanúsított egy ajtón hagyott papilláris nyom miatt bukott le. A támadó odatette a kezét, miközben megtámadta az áldozatát.

Az automatizált ujjlenyomat-fájl (FAED) lehetővé tette ennek az ujjlenyomatnak a hozzárendelését egy személyhez: a 18 éves Oumar N.-hez, akit a rendőrség már ismert korábban. Ezt a bizonyítékot megerősíti mobiltelefonjának földrajzi elhelyezkedése az események idején.

Oumar N.-t a rendőrség augusztus 10-én, csütörtökön fogta el édesanyja otthonában. A rendőrség őrizetében először tagadta a tényeket, majd végül lakonikusan elismerte azokat.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató