2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

"Próbáld meg ezt egy bikával!" - Kari Lake szerint is csak két gender van (Videó)

Kari Lake óriásit trollkodott a haladó liberálisokkal... Pénteken az iowai állami vásáron megfejett egy tehenet, és azzal érvelt, hogy

az állatok bizonyítják, hogy csak két nem létezik - mert egy bikát nem lehet megfejni.



Lake, a republikánus, aki tavaly elbukott az arizonai kormányzóvá választáson, az évente megrendezett eseményen Donald Trump mellett kampányolt.

Megállt a tejcsarnoknál, hogy visszavágjon a konzervatívok által "woke"-nak nevezett elképzeléseknek, különösen, ha az ember neméről van szó.

Lake farmerbe és csizmába öltözve felhúzott egy zsámolyt a tehén mellé, leült, és munkához látott.

Tudjátok, hogy csak két nem létezik, ugye?"

- mondta az őt figyelő újságírók tömegének.

Kihívom a New York Times és a Washington Post riporterét, hogy próbáljanak megfejni egy tehenet, majd próbáljanak megfejni egy bikát, és meglátjuk, hogy megy ez"

- mondta.

Egyes konzervatív republikánusok megkérdőjelezték a "transznemű" elképzeléseket, és visszavágtak azoknak, akik megpróbálják újraértelmezni a nemüket. A 'woke elleni háború' számos GOP-jelölt gyűjtőcímévé vált.



Lake egész nap a vásárban körbejárta a vásárt, Trump kampányáról beszélt a választóknak.

A volt elnök szombaton érkezik Des Moines-ba, hogy néhány órát töltsön a vásáron - amely kötelező megálló az elnökjelölt-jelöltek számára.

Trump ugyanazon a napon lesz a vásár területén, mint riválisai, Ron DeSantis és Nikki Haley. A volt elnök azt tervezi, hogy magával hozza a floridai törvényhozók egy csapatát, akik támogatták elnökjelöltségét DeSantisszal szemben.

Ő vezet a közvélemény-kutatásokban. A DailyMail.com számára a J.L. Partners GOP közvélemény-kutató cég által Iowában a republikánusok körében végzett felmérésben 17 ponttal vezet DeSantis előtt.

Trump pedig 27 ponttal vezet a RealClearPolitics közvélemény-kutatási átlagában az iowai szavazók körében.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató