2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Feladta magát a Békéscsabán késelt gyilkos

Nem sokkal azután, hogy körözést adtak ki a gyilkos ellen, besétált a Monori Rendőrkapitányságra, ahol feladta magát.

Mint arról korábban beszámoltunk, gyilkosság történt Békéscsabán, melynek gyanúsítottja elhagyta a helyszínt. Bicskával támadt a vendég a hotel alkalmazottjára, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

A rendőrség körözést adott ki a gyilkos ellen, aki augusztus 15-én 21 óra 45 perc körül vitte be a végzetes szúrásokat egy szóváltást követően. Az áldozat neméről és koráról egyelőre nem érkezett információ.
 
A 27 éves érdi férfi elmenekült, majd végül augusztus 16-án fél 8 körül feladta magát a Monori Rendőr-főkapitányságon.

 

Szabó Sándor a késelés áldozata

Perutek János megemlékezett az áldozatról:

Szabó Sanyit leszúrták a Hotelben ahol dolgozott Békéscsabán. Életet veszítette sajnos. Iszonyat nagy menetben voltunk együtt amikor Rácz Dénes edzője volt és a nagy k-1 meccsekre készültünk. Imádta a sportot és Dinit is. Együtt, egy csapatban nyertünk sok-sok nagy meccset, k-1 Magyar-nagydíjat. És a Melvin Manhoef elleni VB cimmerkozest is ő vívta meg Dinivel csapatunk tagjaként. Vagány, jó ember volt. Ez a hír olyan KO amit nehezen fogok feldolgozni. Pláne, hogy a gyilkos egy érdi ember szökésben van. Sanyi! Köszönök mindent. Részvétemet szeretném kifejezni a családod és a tanitványaid valamint a sporttarsaid felé. Isten veled cimbora. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató