2024. május 28. - Csanád, Emil
EUR : 385.56
USD : 356.18
Időjárás ikon27°15°

Pulai András megint jósol: „Karácsony magabiztosan nyer a fővárosban”

Nem vár nagy változást, lesz „ide-oda csere”, de nem lesz földrengésszerű változás.

Pulai András, a Publicus Intézet vezetője a Klikk TV Mélyvíz című műsorában Orbán „uralkodásának végéről”, valamint az önkormányzati választásról is megosztotta gondolatait a nagyközönséggel.

Pulai úgy látja, hogy új rendszernek kell jönnie, mert „lassan közelíti Orbán uralkodása Kádár idejét, beszélhetünk egy nagypolitikai ciklusról, amelynek vége nem egy sima vég lesz, hanem nagyobb durranás” – mondta. Azonban hozzátette, hogy „nem forradalomra kell gondolni, de új rendszernek kell jönnie, puhábbra számíthatunk, mint ’88-’89-ben.” 

Nincs szüksége a Fidesznek és a Fidesz nyilvánosságának az igazságra 

– tette hozzá Pulai András.

„Addig, amíg a magyar joggyakorlat nem követi azt, hogy érdemi következményei vannak a hazugságnak, addig nem látom, hogy ne érné meg a Fidesznek hazudni” – fogalmazott. a közvéleménykutató.

A közelgő önkormányzati választásról megjegyezte, hogy 

„aki nem követett el nagy hibát, azt újra fogják választani”.

Hozzátette, nem vár nagy változást, lesz ide-oda csere, de nem lesz földrengésszerű változás. Mint mondta, szerinte Karácsony Gergely magabiztosan nyer, egyrészt mert a fővárosban a szavazók alternatív forrásokból is értesülnek, másrészt pedig az ellenzéki szavazók nem fogják odaadni a NER-nek a fővárost.

„Van vesztenivalójuk az önkormányzati vezetőknek, mert az elmúlt négy évben ők megmutatták a választóknak, hogy ezeken a településeken jobban tudják csinálni, mint ahogy a Fidesz, és ez egy fontos érv mellettük” – fogalmazott Pulai András. 

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató