2024. március 02. - Lujza
EUR : 393.75
USD : 364.04
Időjárás ikon11°

Budaházy Edda: a XX. század legnagyobb vesztesei nem a nők, hanem a férfiak, és ezáltal mindenki veszít

Budaházy Edda reagált egy Mózes Zsófi nevű senki, azaz valami feminista wmn.hu-n megjelent közhelyes és sekélyes írására reagálva.

A "rémisztő képződmények" "rémisztő trend" terjedését okozzák a nyugati világban. A "passport bros" nevű jelenségről van szó, amikor fehér heteroszexuális férfiak olyan országokból keresnek feleséget, ahol még élnek a hagyományos nemi szerepek és a nők nem a karrierjükért aggódnak, hanem a családjukért, tudnak még főzni, kedvesek és odaadóak, nem kell velük folyton csatázni satöbbi.

Természetesen nem várom el, hogy egy feminista újsagíró nő ebből mélyebb következtetéseket tudjon levonni annál, hogy: 

"Tényleg nem nehéz megérteni, hogy ezek a férfiak miért nem érnek el sikereket a saját országukban – tekintve, hogy egyáltalán nem tisztelik a nőket. Az sem meglepő, hogy úgy érzik, a feminizmus „megfosztotta” őket valamitől. Számtalan országban a nőknek már nem feltétlen szükségletük, hogy férfiakkal együtt legyenek, és még ha szeretnének is párkapcsolatban élni, egyre kevésbé fognak megelégedni olyannal, aki nem tudja teljesíteni legalább azt a minimumot, hogy tisztelje őket és emberként bánjon velük."

Azt elfelejti megjegyezni, hogy a másik oldalon az afrikai kanok beáramlásának legnagyobb támogatói azok az idősödő fehér nők, akik az elpuhult európai férfiak helyett a hagyományosan maszkulin és sokszor brutális, bennszülött férfierőre vágynak. Ezek a nők lepik el a migránssegítő szervezeteket és menekülttáborokat és ők érik el, hogy vágyaik kielégítése kapcsán ezek a fekete és arab hímek állampolgárokká váljanak.

Tehát a jelenség mindkét oldalon jelen van: a nők erős férfiakra, a férfiak odaadó kedves nőkre vágynak.

Jobb volna, ha ezeket az igényeket nem harmadik világbéli alanyokkal, sokszor degenerált módon élnénk ki.

A XX. század legnagyobb vesztesei nem a nők, hanem a férfiak és ezálltal mindenki veszít. Az evolúciósan kialakult nemi szerepek eddig beváltak és amióta felrúgtuk őket, az európai civilizáció egyértelműen hanyatlik. Vissza kell térni ősi kultúránkhoz, családi hagyományainkhoz amíg még nem késő. Ahol a férj nem hagyta el a családját, hanem gondoskodott róluk, a nő pedig őrizte erkölcseit, gyermekeket szült és gondozta szeretteit.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató