2024. június 13. - Anett, Antal
EUR : 394.89
USD : 367.51
Időjárás ikon20°14°

Kiszabadult a házi őrizetből, egyből a Széchenyi fürdőben melegedett Herczeg Zoltán

Négy hónap után került le a lábáról a nyomkövető.

A divattervező fél éven át volt letartóztatásban, majd négy hónapon át házi őrizetben, ám augusztus 20-án a rendőrök levették a lábáról a nyomkövetőt, így egy időre visszanyerte szabadságát a közéleti személyiség. 

A Blikk beszámolója szerint a drogkereskedelemmel gyanúsított designert szombaton hajnali negyed 2-kor ébresztették a rendőrök. 

Herczeg szerint bár jogilag megszűnt a bűnügyi felügyelet, az elsőfokú döntéssel szemben az ügyészség három napig fellebbezhet, ám abban bízik, hogy ez nem fog megtörténni. Úgy fogalmazott a bulvárlapnak, hogy 

addig igyekszik kihasználni minden szabadon töltött percet. 

Instagram-oldalára fel is töltött egy képet, mely szerint hétfő reggel már a Széchenyi fürdőben pihente ki a fáradalmakat. Szavai szerint az ügy indulása előtt rendszeres vendég volt a fürdőben, és nagyon jó érzés volt oda visszatérni. 

„Nem voltak sokan, a pénztáros meglepődött, mikor meglátott. Fél tízig voltam ott, utána ügyeket intéztem, aztán elindultam Szerencsre, meglátogatni a szüleimet. Velük leszek pár napot, aztán pedig szeretnék még elmenni a Balatonhoz, meglátogatni a barátokat és jó lenne a tengert is látni” – fogalmazott.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató