2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Őrjöngő férfi akart behatolni a Sky Italia milánói székházába, leteperték, meghalt

Be akart hatolni a Sky Italia milánói székházába egy 34 éves férfi vasárnapra éjjel egy óra körül, írja a Corriere Della Sera.

A férfi zavartan viselkedett, a székház előtt két polgárőr állta útját. Miután a főbejáraton nem jutott be, megpróbált átmászni a kerítésen, majd félmeztelenre vetkőzve őrjöngeni kezdett. Eközben a portáról riasztották a rendőrséget is, de még mielőtt ők a helyszínre értek volna, a férfi ismét megpróbált bejutni az épületbe.

Ekkor a polgárőrök a földre vitték, egyikük a mellkasára térdelt. A férfi elvesztette az eszméletét, nem mozdult többet, leállt a szíve. Amikor az őrök ezt észlelték, megpróbálták újraéleszteni, de sikertelenül. A férfit kórházba szállították, ahol megállapították a halál beálltát.

A rendőrök visszanézték a térfigyelő kamerák felvételeit, az ügyben vizsgálatot indítottak, az ügyészség emberölés miatt indított eljárást a két polgárőr ellen. A 34 éves – korábban erős drogfüggőséggel kezelt – palermói férfi erőszakos cselekményekért már volt büntetve. Esetleges alkoholos vagy drogos befolyásoltságára a boncolás fog választ adni.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató