2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

HVIM: Megvédjük a nálunk táborozó gyerekeket a társadalomra veszélyes csoportoktól

2023. július 28-án a badacsonytördemici strandon a Budapest Pride foszervezöi közûl két egyén kamerázni próbálta a Vármegyés Gyerektáborban résztvevo kiskorú fiúkat és lányokat, aminek mi rövid és határozott fellépésunkkel véget vetettünk. – írja közleményében a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a badacsonytördemici strandon történt eseményekkel kapcsolatban, amelyről a szervezet szerin  számos országos sajtótermék beszámolt rendkívül egyoldalúan. 

Nem túrjük, hogy a rank bizott gyerekeket videózzák a normálistól eltéró nemi identitású egyének, ugyanis nem tudhatjuk, hogy a fürdôruhás gerekekröl készitett videofelvételeknek mi lesz a sorsa. A kamerázó egén késobb a sajtóban azt nyilatkozta, hogy „kvázi maguknak” rögzitették a látottakat. Nem tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent, de kiskorú gyermekek videózása szülói engedély hiányában igenis aggodalomra ad okot az elmúlt idóben napvilágra került számtalan pedofilbotrány tükrében.

A két egyén viselkedése miatt, valamint a tényszerú hazudozások miatt jogi úton veszünk elégtételt a magánszemélyekkel és a hazudozó sajtotermékekkel szemben is. Az agressziven, fenyegetózó módon fellépó leszbikus pár a táborozó germekek némelyikében komoly megdöbbenést és riadalmat okozott, ezért feltétlenúl rendorségi feljelentést teszünk. A jogi eljárásokrólés az ügyek fejleményeiröl minden esetben beszámolunk majd.
– áll a közleményben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató