2023. december 06. - Miklós
EUR : 379.35
USD : 350.21
Időjárás ikon

Bedugult az M7-es, tíz kilométeres a torlódás az M0-son

Személyautó és kamion ütközött az M0-ás autóút 19-es kilométerénél, a csepeli pihenőhelynél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították a mozgásképtelenné vált személygépkocsit. Az autót a leállósávba vontatják a tűzoltók, a műszaki mentés idejére teljesen lezárják az érintett útszakaszt. Torlódásra kell számítaniuk a közlekedőknek – figyelmeztetett a katasztrófavédelem.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 19-es kilométernél ismét három sáv járható, a torlódás csökkenőben van. Az M0-s autóút M1-es autópálya felé tartó oldalán, 

Halásztelek térségében öt személyautó karambolozott. 

A 17-es kilométernél a belső sávot lezárták, a torlódás közel tíz kilométeres.

Balesetek, torlódás az M7-esen

Szalagkorlátnak hajtott egy kisbusz az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a Kisasszonytéri pihenőhelynél. A 92-es kilométernél a belső sávot lezárták.

Sokan tartanak a Balaton felé az M7-es autópályán. Törökbálint és Martonvásár között szakaszos torlódásokra és megnövekedett menetidőre lehet készülni.

Két személyautó karambolozott Kozármisleny térségében, az 57-es főúton. A 83-as kilométernél a fél útpályát lezárták.

Összeütközött két személyautó Ásványráró külterületén, a 1401-es és a 1402-es jelzésű utak kereszteződésében. Az egyik jármű akkumulátora kigyulladt, a tüzet porral oltóval eloltották. A lébényi hivatásos és az ásványrárói önkéntes tűzoltók egy vízsugárral visszahűtötték az autó motorterét, a balesetben részes másik járművet pedig áramtalanították. A forgalom irányítás mellett egy sávon halad.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató