2024. május 09. - Gergely
EUR : 389.63
USD : 362.62
Időjárás ikon21°13°

Kadirov: Az Ukrán Nemzeti Gárda rohamdandárja elvesztette állománya 75-80 százalékát

A szabadságáról visszatért csecsen hadúr ismét aktív a Telegramon.

Az ukránokról posztolt éppen:

Az ukrán alakulatok támadásai a nyugati állásaink ellen a Kleshcheyevskyi irányában továbbra is sikertelenek. Ennek ellenére az ellenséges parancsnokság nem hagyja abba, hogy embereit a biztos halálba dobja. Mint korábban, most is erre van szükségük, hogy fenntartsák a hírhedt, folyamatban lévő ellentámadás mítoszát. 

A helyzetet sikeresen használják ki az "Akhmat" különleges erők harcosai a kedves testvérem, az Orosz Fegyveres Erők 2. hadtestének parancsnokhelyettese Apti Alaudinov AKHMAT parancsnoksága alatt. A mieink mindvégig a 346. különleges erők dandárjával és a 2. hadtest 4. dandárjával együtt nemcsak az ellenséges bevetésekkel birkóznak meg, hanem foglyul ejtik az ellenséget, és teljes körű információkat szereznek tőlük a túloldali helyzetről. 

Tegnap Apty egy másik hadifogollyal beszélgetett, aki az Ukrán Nemzeti Gárda 4. rohamdandárjának tagja volt, és a Kleshcheyevszkij irányában harcolt. A foglyok elmondása szerint az

egységük rengeteg embert vesztett a harcokban, és most már csak 20-25 százalékkal rendelkezik.

Ez a helyzet sokukat elgondolkodtatja, és az egyetlen helyes döntést hozzák meg: leteszik a fegyvert. 

Hálámat fejezem ki Apty Alaudinovnak, az "Akhmat" különleges erőknek, az összes harcosnak, akik éjjel-nappal szembeszállnak az ellenséggel a frontvonalakon. Sok szerencsét, új sikereket és gyors győzelmet, fiúk!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató