2024. március 02. - Lujza
EUR : 393.75
USD : 364.04
Időjárás ikon11°

Tucker Carlson interjút kért Vlagyimir Putyintól

Tucker Carlson, a Fox News egykori műsorvezetője interjút kért Vlagyimir Putyintól – közölte Margarita Szimonjan, a Rosszija Szegodnya médiacsoport és az RT tévécsatorna főszerkesztője a Rosszija 1 tévécsatornának.

“Ő (Carlson. – a szerk.) egyébként valóban kért egy interjút Vlagyimir Putyinnal. Ha hirtelen valaki meghallaná és elvinné (ezt az információt) az elnökhöz, az nagyszerű lenne”

– mondta a főszerkesztő.

Áprilisban a Fox News felfüggesztette a legnagyobban nézettségű amerikai újságírót, Tucker Carlsont, de 2025-ig tartó szerződése hatályban maradt.

Később a csatorna szerződésszegésről értesítette Carlsont, amiért a Twitteren saját műsort indított. Carlson viszont az amerikai alkotmány első kiegészítésére hivatkozik, amely garantálja számára a szólásszabadságot, és rámutat, hogy a Fox News lényegesen megszegte a szerződést.

Carlson Joe Biden amerikai elnökkel szembeni kritikáiról ismert. Így például vizsgálatot követelt az amerikai elnök fia, Hunter Biden ellen, és a demokratákat “szarvasgombát kereső disznókhoz” hasonlította hatalomvágyuk miatt. Emellett bírálta az amerikai hatóságokat a Kijevnek nyújtott katonai segélyekre fordított túlzott kiadások miatt is.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató