2024. február 28. - Elemér
EUR : 389.02
USD : 358.44
Időjárás ikon15°10°

Márki-Zay: aberrált, aki szerint az apa férfi, az anya nő

A vásárhelyi polgármester szerint aki az alaptörvénybe beleírta, hogy az apa férfi, az anya nő, az aberrált. A városvezető még az azonos nemű párok gyermeknevelése és a nemváltó műtétek mellett is érvelt a Tranziton. Márki-Zay Péterből a vita hevében kibukott az amerikás liberális genderideológia. Nem véletlen, sok pénzt kapott ennek képviseletéért.

Nemcsak egyszerű adok-kapok zajlott a Tranziton Márki-Zay Péter és Gulyás Gergely között, de a vita hevében egy ponton érdekes fordulatot vett a szópárbajuk. A saját kereszténységével, konzervativizmusával gyakran kérkedő Márki-Zayból egyszer csak a hisztérikussá váló idegesség miatt kibukott az amerikás liberális LMBTQ-népszerűsítő ideológia. A polgármester nem kevesebbet állított, mint hogy aberrált, aki beleteszi az alaptörvénybe, hogy az apa férfi, az anya nő.

„Egy aberrált alaptörvénynek a szerzője le merte írni azt, hogy az apa férfi, az anya nő, egy ilyen aberrált hülyeséget, amit a biológiakönyvből kiszednek. (…) Ki az az aberrált elmebeteg, aki ezt az alaptörvénybe beteszi?”

 hangoztatta.

A VIDEÓN 53 PERCNÉL KEZDŐDIK:

A gyermekneveléssel kapcsolatban szintén a genderideológia mellett érvelt. Miközben Gulyás Gergely kijelentette, nincs olyan, hogy egy gyermeknek két apja vagy két anyja van, sem biológiai, sem nevelési szempontból, addig a baloldal bukott miniszterelnök-jelölte amellett kardoskodott, hogy Hódmezővásárhelyen is van olyan pár, ahol két nő nevel gyermekeket, s szerinte ebbe ne merészeljen beleszólni az állam. De ha bárkinek még kérdése, kétsége lett volna, azzal tette fel az i-re a pontot, s bizonyította egyértelműen elköteleződését az LMBTQ-érzékenyítés irányában, amikor arról beszélt: mindenki szabadon olyan nemű lehet, amilyennek gondolja magát – vagyis a nemváltó műtéteket is támogatni kellene, sőt, azt is támogatná, ha beszélgetőtársa nemváltó műtétet akarna végrehajtani, kislány akarna lenni.

A háborúpártiság mellett ez nyilvánvalóan a legerősebb bizonyítéka annak, hogy Márki-Zay Péter külföldi kottából zenél. Magyar politikusok ritkán köteleződnek el ilyen nyíltan az Amerikában és Nyugat-Európában már-már veszélyes méretekben elharapózó genderőrület mellett. Márki-Zay gondolatai tartalmukat tekintve gyakorlatilag teljesen megegyeznek azokkal a nyilatkozatokkal, melyeket a különféle liberális jogvédők, LMBTQ-szervezetek és gendermozgalmak szószólói terjesztenek. Nemhiába, ahogy a régi mondás is tartja: aki fizeti a zenészt, az rendeli a nótát.

Márpedig Márki-Zayt rendesen megfizették, megfizetik a guruló dollárokkal. Ahogy többször megírtuk, a külföldi pénzeket felhajtó Action Democracy a saját beszámolójában rögzíti, hogy jórészt LMBTQ-érzékenyítés céljából adta a mintegy 2 milliárd forintnyi amerikai pénzt Márki-Zaynak és körének, politikai szervezetének.

(Promenad)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató