2023. december 10. - Judit
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Medvegyev szerint Ukrajna a gazdáitól függő parazita ország

Oroszország saját magát látja el minden típusú fegyverrel, a fegyveres erők jelenlegi szükségleteit meghaladó mennyiségben, az ország hadiipari komplexuma annyit fog gyártani belőlük, amennyi a haza hatékony védelméhez szükséges – írta Telegram-csatornáján Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

Ellenségünk folyamatosan gyötrelmes számításokat végez arról, hogy mennyi mindenünk maradt – tankok, lövedékek, rakéták és egyebek. Ez érthető; az ellenséges propaganda a saját szabályait követi. Ez a számítás azonban nem csak erre korlátozódik – az ilyen érvelés a banderista állam létéhez igazodik. Elvégre egy parazita országról van szó, amely a gazdáitól függ, azok erőforrásaiból él. Fegyverutánpótlás nélkül a Bandera-rezsim gyorsan összeomlana. Az élősködők elpusztulnának

– írta a volt orosz elnök.

Különböző típusú fegyverekkel szereljük fel magunkat. Jelenleg még többet is gyártunk, mint amennyit a fegyveres erők jelenlegi szükségletei megkövetelnek. Így működik ma a katonai-ipari komplexumunk. Futószalagjaink éjjel-nappal három műszakban működnek, és annyi fegyvert gyártanak, amennyi hazánk hatékony védelméhez szükséges – közölte Medvegyev.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató