2023. december 06. - Miklós
EUR : 379.35
USD : 350.21
Időjárás ikon

Megerőszakoltak egy idős asszonyt Körösladányban

Az ügyészség szexuális erőszak bűntette, súlyos testi sértés bűntette és magánlaksértés bűntette miatt kezdeményezte egy 29 éves büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő körösladányi tartózkodási helyű férfi letartóztatását, aki néhány nappal ezelőtt megerőszakolt egy idős asszonyt Körösladányban − írja a Békés Vármegyei Hírportál.

A nyomozási bíró a járási ügyészség indítványával egyetértve hétfőn egy hónapra, szeptember 28-ig elrendelte a férfi letartóztatását.

Mindez azért is fontos információ, mert a város lakóit nagyon megrázták a történtek, és a különböző fórumokon még az is felmerült, hogy a férfi szabadlábra került. Erről azonban szó sem volt.

A rendőrségre szombaton érkezett bejelentés arról, hogy Körösladányban egy családi házban bántalmaztak egy idős nőt, aki súlyosan megsérült. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható huszonkilenc éves férfit előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették. Ellene szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(Magyar Nemzet)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató