2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Újra aktív a közösségi médiában az “efebofil” B. Zsolt, több fiatal fiú is felbukkant már TikTok-videóiban

A napokban dobta fel ismét a TikTok Bite Zsolt egyik élő videóját, amelyben egy fiatal fiúval próbált beszélgetni. A videó technikai okok miatt nem úgy sikerült, ahogyan azt az “efebofil” egykori tanársegéd feltételezhetően szerette volna, azonban sok kérdést felvet az, hogy milyen megfontolásból bújt elő ismét a nyilvánosság felé a súlyos vádakkal illetett férfi. Az ügyben a rendőrséget is megkérdezte a PestiSrácok a B. Zsolt ellen tett feljelentések kapcsán.



Bite Zsoltról még télen írta meg a PestiSrácok.hu, hogy videóbejegyzésben dicsekedett azzal a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanársegéde, hogy

egy tizenöt éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van,

ő ettől még nem lesz pedofil, ha pedig valakinek nem tetszik, azt majd jól beperli.

A tanártüntetéseken is aktívan részt vevő, LMBTQ-aktivista tanársegédtől már akkor megszabadult az iskola, azonban az ügy kirobbanása után több súlyos részlet is kiderült a férfiról. Szintén a PS írta meg, hogy 2018-ban már bejelentették a Klebelsberg Központnak Bite aberrációit, mégis folytathatta iskolai keretek között a fiatalok megrontását. A rendőrség a hírek megjelenése után házkutatást is tartott a férfi otthonában, ahonnan különböző adathordozókat, telefont és számítógépet vittek el.

B. Zsolt profilja azóta eltűnt a közösségi médiából, azonban a napokban egy újabb élő videóját ajánlotta be a nagyközönség számára a TikTok.

Ebben az élő videóban éppen egy fiatal fiúval igyekezett beszélgetni több-kevesebb sikerrel. A férfi azóta több profilon is megjelent, elsőként privátra állította a fiókját, majd a számára “gyanús alakok” letiltása után újabb fiókot aktivált – ki tudja, hogy hányadikat. Ezeken a fiókokon már napi szintű az élőzés.

Az ügyben a PestiSrácok megkereste az ORFK sajtóosztályát is. Elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy indult-e nyomozás B. Zsolt ellen. A rendőrségtől azt a választ kapták, hogy az üggyel kapcsolatban az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében adatvédelmi okok miatt nem áll módjukban információt adni

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató