2023. december 11. - Árpád
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Megerőszakolt, és órákon át kínzott egy idős nőt egy férfi Körösladányban

Megerőszakolt, brutálisan megvert, és órákon át fogva tartott a saját házában egy idős asszonyt Körösladányban a gyanú szerint egy 29 éves férfi. Az egyedül élő nőt éjszaka támadta meg.
A több órás kínzás után az asszony kora reggel tudott megszökni, még volt annyi ereje, hogy a közelben lakó lányához meneküljön, ő hívta a mentőket és a rendőröket. A támadás a hétvégén történt, a férfit azóta letartóztatták, Körösladányban pedig aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy kitiltsák őt és a családját a városból − közölte Híradójában az RTL. 

A jajgatást hallottam. Kinéztem az ablakon, akkor láttam meg anyut, szinte felismerhetetlen állapotban − mondta el a csatornának az áldozat lánya. Szombaton reggel fél hat körül ébredt erre Nagy Lajosné. 

Az idős asszonynak még volt annyi ereje, hogy elmondja: az éjszaka közepén tört rá egy fiatal férfi, aki több órán át kínozta. 

Körülbelül éjféltől reggel öt óráig bántalmazta, ütötte, verte, erőszakolta− közölte Nagy Lajosné. 

A mentők a 69 éves asszonyt kórházba vitték, több napos kezelés után ma már a lányánál lábadozik, nem is akar visszamenni az otthonába.  A 29 éves támadót még akkor reggel elfogták a rendőrök. Őrizetbe vették, a hét elején pedig a bíróság letartóztatta. 

Az ügyészség szexuális erőszak bűntette, súlyos testi sértés bűntette és magánlaksértés bűntette miatt kezdeményezte egy 29 éves, büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő férfi letartóztatását − mondta el a Békés Vármegyei Főügyészség szóvivője. 

A férfi és családja öt éve lakik Körösladányban, a helyiek szerint folyamatosan rendőrségi ügyeik vannak. A hétvégi támadás volt a legsúlyosabb, ami komoly indulatokat váltott ki a városban. A lakosok elkezdtek aláírásokat gyűjteni, hogy a támadót és a családját tiltsák ki a településről. 

Már több százan aláírták a kezdeményezést, a polgármester szerint azonban ez jogilag nem járható út. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató