2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Csekkatka: Megszorítás megszorítás hátán, miközben százmilliókat szórnak társasjátékra

Az ország kilenctiezede sóhajtozik, ha húst kell vennie a boltban – írja Facebook-posztjában Cseh Katalin.

„Orbán kormányzása a válság alatt: megszorítás megszorítás hátán, miközben százmilliókat szórnak társasjátékra. Egy ideje nem beszélünk az Orbán Viktor lánya által leuralt magyarországi turizmusról, pedig lenne mit. Van például ez a társasjáték, amit az állami pénzekkel kitömött turisztikai szövetség a 24.hu információi szerint csaknem 900 millió forintért rendelt meg, alig több mint 100 millió forintért gyártatott le, majd az eredeti tervek helyett nem a szálláshelyeknek osztotta ki promócióra, hanem szétszórta mindenfelé.

Világosnak tűnik, hogy valaki százmilliókat lopott, de legalábbis nyert rajta. Semmiség ez a 900 millió forint persze azokhoz a tízmilliárdokhoz képest, amit – ezt pedig a Válaszból tudjuk – Orbán Ráhel férje, Tiborcz István cégei kaptak luxusingatlanfejlesztésre, de mégis jeleznek valamit.

Méghozzá azt, hogy a Fidesz válság idején sem képes visszafogni magát.

Amikor szó szerint az ország kilenctiezede sóhajtozik, ha mondjuk húst, vagy sajtot kell vennie a boltban, a magyarok jelentős részének nem marad pénze a hó végén, akkor is le lehet nyúlni néhány százmilliót turisztikai társasjátékon.

Miközben az államnak annyira nincs pénze, hogy a közlekedési rendőröktől az uniós pályázatok ellenőrein át mindenkinek ki van adva, hogy termeljen bevételt, miközben a «Ráhel Ügynökség» és csatolt részei úgy szórják a pénzt, mintha válság nem is lenne. Mondjuk ők tényleg nem éreznek belőle semmit. Magyarország kilenctizede annál inkább.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató