2023. december 09. - Natália
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Felszántott három sávot az M7-esen, forgalommal szemben landolt (videó)

Egy személyautó az M70-ről hajtott volna fel az M7-re, de a gyorsítósávon elvesztette uralmát a kocsi felett. Ennek hatására az autó végigszántott három sávot az autópályán, majd a szalagkorláton is átpördült, végül a szembe jövő sávban állt meg.

„A szétszaladt 101 ló esete – mintha csak egy Poirot-epizód címe lenne” – kezdte bejegyzését az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A bejegyzésben egy videót is megosztott, amelyen az látható, ahogyan egy személyautó az M70-ről hajtott volna fel az M7-re, de a gyorsítósávon elvesztette uralmát a kocsi felett.

AZ AUTÓ MEGCSÚSZOTT, ÉS AZZAL A LENDÜLETTEL ÁT IS RÖPPENT A MÁSIK OLDAL BELSŐ SÁVJÁBA. SZERENCSÉRE NEM SÉRÜLT MEG SEM A SOFŐR, SEM SENKI MÁS.

„A fel- és lehajtóknál a 40/50/60 táblák nem véletlenül vannak kint, ha nem tartjuk be, nagy eséllyel megcsúszunk vagy éppen nem tudjuk bevenni a kanyart. A pihenők és a csomópontok felhajtóinál mindig lassítsunk, és az addig megszokottnál nagyobb körültekintéssel haladjunk el azon a pár 100 méteren” – olvasható a bejegyzésben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató