2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Hollik: A Soros-szervezetek egy követ fújnak a dollárbaloldallal

Brüsszel gátlástalanul visszaél a hatalmával, kiderült, hogy miközben a külföldről finanszírozott baloldal és Brüsszel közösen azon dolgozik, hogy Magyarország ne kapja meg a tanárok béremeléséhez szükséges, és a magyar családoknak, vállalkozásoknak járó forrásokat, addig  az Európai Bizottság félmilliárd forintot osztott szét magyarországi, de korábban a Soros-hálózat által pénzelt álcivileknek – fogalmazott Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzet azon cikkére reagált, amelyben arról írtunk, már Brüsszel fizet Soros helyett, és a hazai baloldali sajtó hangzatos cikkei a Nyílt Társadalom Alapítványok Európából történő kivonulásáról csupán a figyelemelterelést szolgálhatták arról, hogy a Soros-hálózat működésének átszervezésével az Európai Unió a korábbiaknál jóval nagyobb összegekkel száll be a tőzsdespekuláns projektjeinek finanszírozásába. A változás része az is, hogy Sorosék a hangsúlyokat áthelyezik: a jövőben elsősorban a kelet-közép-európai térségre fókuszálnak.

Hollik István a közösségi oldalán úgy fogalmazott, itt olyan szervezetekről van szó, amelyek egytől egyig a Soros-hálózathoz kötődnek, és az elmúlt években valahogy mindig egy követ fújtak a dollárbaloldallal, legyen szó migrációról, gender témáról vagy éppen a háború kérdéséről.

– Úgy áll tehát a helyzet, hogy Brüsszel visszatartja a tanároknak, családoknak, vállalkozásoknak járó forrásokat, de emellett vígan finanszírozza a baloldali szervezeteket – fogalmaz a politikus, aki hangsúlyozza, hogy ráadásul a teljes keretösszeg a brüsszeli programban négymilliárd forint, azaz a következő hónapokban is dőlni fog a lé a baloldalhoz. 

– Éppen egy európai parlamenti és egy önkormányzati választás küszöbén. Ugye nem csak én gondolom, hogy a kettő között van összefüggés? – teszi fel a kérdést a fideszes képviselő.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató