2024. február 21. - Eleonóra
EUR : 389.04
USD : 360.29
Időjárás ikon

Pankotai Lilike "teremtőként" nem akar örökre a barlangban maradni

Nagyot ment megint a balliberális oldal mosdatlan szájú tini sztárja, Pankotai Lili. Ezúttal történelmi-filozófiai értelemben vizsgálja az ő kis világát. Facebook-bejegyzését változtatások nélkül tesszük közzé.  

„Van az az érzés, amikor valamit szeretnél, ott vannak előtted a képek, hogy miként szeretnél élni, tudod, hogy nem jó, ami van, de mégsem cselekszel? Mégsem lépsz. Mégsem harcolsz érte? Minden, csak az álmodozás szintjén marad. Tudod, az érzés, ami oly sokszor fojtogat, lépni kéne, belülről ki akar törni, de a végén mégis csak álom marad, egy illúzió, mert valami mégis visszatart, ott egy láthatatlan gát, ami nem enged, ami lobbizik, amit úgy hívnak félelem.Azt mondják, a mai generációk elégedetlenek, mindig csak elégedetlenkednek, nem jó nekik semmi. Mi ezzel a baj?

Az elégedetlenség, az, amikor valaki többet, vagy jobbat akar.

Az elégedetlenség vitte előre a világot, amióta az ember létezik. Amennyiben nem akart volna az ember többet, vagy jobbat, akkor még mindig a barlangban élnénk. A találmányainkat, a kivívott változásokat, a jobb életet, a fejlődést mindig, minden esetben az elégedetlenség szülte.

Minden ember elégedetlen, ne engedd, hogy elhitessék veled, hogy ez baj, hogy ettől te nem vagy jó, hogy fogadd el, ami van, mert régen még ennél is rosszabb volt. Minket nem érdekel mi volt 15 éve, vagy 50 éve. Mi most élünk. Nekünk a jelenben kell megteremtenünk a jövőnket.

A mai világban, a mai álmainknak megfelelően. Hidd el magadról, hogy teremtő vagy. Mert az vagy! Egy felfedező, egy létrehozó, egy újító. Minden ember szeretne valahol többet, vagy jobbat. Ki jobb társat, ki jobb munkát, ki nagyobb tudást, ki szebb házat, ki jobb egészséget."Minden változást a természetes szükségletből fakadó elégedetlenség hoz létre. Tudd, mit akarsz, hova szeretnél eljutni, mi az álmod, miként szeretnél élni, és tegyél, harcolj érte. Soha, de soha ne engedd senkinek, hogy eltántorítson, mert ha ezt megengeded, örökre a barlangban fogsz maradni. Merj elégedetlen lenni! A rendszer akkor fog változni, ha a gondolkodásban lesz változás.

Ehhez pedig elengedhetetlen az ilyen fogalmak és jelenségek tisztánlátása.

Ezért kérlek, segítsétek a munkánkat a megosztásokkal. Köszönjük!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató