2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Jakab bejelentette: boldog vagyok, szerelemből kúrom a mamuszost

A Nép Pártján elnöke egy párt alkot Molnár Enikővel.

Jakab Péter a Blikknek ismerte el nyilvánosan, hogy hivatalosan is vége a házasságának. „A hivatalos családi állapotom, ahogy az a legutóbbi vagyonnyilatkozatomból is kiderült, elvált. Ennél többet a nyilvánossággal továbbra sem kívánok megosztani” — írta sms-ben a Jobbik volt elnöke a Blikknek. A lap megkérdezte a politikustól, egy párt alkot-e kabinetfőnökével, aki az értesülést nem cáfolta.

Másfél éve a hírek még a Jobbikkal való botrányos szakításától voltak hangosak, írják, a párt új vezetése pedig a kabinetfőnökét, Molnár Enikőt, aki miatt Jakab magyarázkodni kényszerült, kirúgta.  

Akkor Jakab Péter még baráti viszonynak, munkakapcsolatnak nevezte, ami kettejük között van, közben Miskolcon várta őt a felesége és a három gyermekük.

Tavaly év elején Jakab először a Blikknek szólalt meg válságba jutott házasságáról: szűkszavúan annyit közölt, magánügynek tekinti, miért nem hordja a gyűrűjét. Most a Blikk egyik olvasója szemtanúja volt, amint A Nép Pártján egyik rendezvénye után kart karba öltve, egymáshoz tapadva, mosolyogva beszélgetett Jakab Péter és Molnár Enikő.

Molnár Enikő nyilvános Facebook-oldala tele van közös, egymást ölelős fotókkal, amelyeken ifjú szerelmesekként mosolyognak. A Blikknek a pártelnök egyik közeli ismerőse beszélt a kapcsolatról: 

Péter valósággal kicserélődött az elmúlt évben. Tele volt dühvel, feszültséggel a Jobbikkal való szakítás után, rettenetesen csalódott volt, mindent egy lapra tett fel A Nép Pártján megalapításával.

A Jobbik tagjaival már nem nagyon beszél, úgy érzi, elárulták, de Enikő végig kitartott mellette. Követte A Nép Pártján mozgalomba is, amiből egy év elteltével már párt lett, és itt gyakorlatilag éjjel-nappal együtt dolgoznak. Megbeszélték, hogy amennyire lehet, kizárják a nyilvánosságot a kapcsolatukból, de azért már titkolózni sem akarnak, mint azelőtt. Csak rá kell nézni Enikő oldalára, hol videóval köszönti Pétert a születésnapján, ahol rajtuk kívül láthatóan nincs is más, hol ők köszöntenek fel másokat cukiskodó videókban! 

Kaptak rendesen az elmúlt időszakban, támadták őket, de tény, hogy jól érzik magukat egymás mellett.”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató