2024. június 21. - Alajos, Leila
EUR : 395.57
USD : 368.31
Időjárás ikon32°22°

Bayer Zsolt: Sztálin és Rákosi ezekhez képest babazsúr volt

„Evezz, evezz a hírek tengerén, de ki ne köss a hülyék szigetén…” Új idők, új kor, új emlékkönyv, új „bölcsességek”. Lássuk: 

A nőknek abba kellene hagyniuk a férfiakkal való szexet – nem élvezetes és csak a férfiakról szól – idézi a Daily Star Holly Lawford-Smith feminista akadémikust, akit a transzviták ellentmondásos alakjaként aposztrofál. Holly Lawford-Smith úgy véli: alapvetően át kell gondolni, hogyan szexelnek a férfiak és a nők. A Melbourne-i Egyetem politikai filozófia docense szerint „rendkívül problematikus” az, ahogyan a legtöbb heteró pár szexel.

Lawford-Smith azt állította, hogy ő maga „heteroszexuálisszex-ellenes”, ugyanis még egy „állítólag jó szerető” férfi is csak félvállról véve gondoskodik a nő szexuális élvezetének biztosításáról, és az ágyban töltött ideje nagy részét azzal tölti, hogy „azt csinálja, amiben ő maga jól érzi magát”.

Pompás! Adva tehát egy „nő”, akinek még életében nem volt egy értelmezhető orgazmusa, de a hibát nem magában vagy a partnereiben keresi, hanem kozmikussá tágítja, és határozottan kijelenti: be kell fejezni a szexet! És ez az idióta egy egyetemen professzor, sőt akadémikus, innen is gratulálok az ausztráloknak.

S egy pillanatra játsszunk is el a gondolattal, ahogy betiltják a szexet férfi és nő között – de akkor mi marad? Hát ez az, amibe bele sem merek gondolni…

De hamar megérkezik a válasz, ha tovább evezel:

»Born From Love«, azaz Szerelemből született – ez az ELLE magazin legfrissebb számának szlogenje. A címlapon Hlatky-Schlichter Hubert gasztrovállalkozó és Szegedi László idegsebész szerepel a kislányukkal. Az Elle közleménye szerint a címlap célja, hogy »rávilágítson egy egyszerű igazságra: a szeretet nem ismer korlátokat«.

A közlemény szerint fel akarják hívni a hazai média figyelmét a befogadóbb ábrázolás szükségességére, megkérdőjelezni a sokak által még mindig vallott kirekesztő társadalmi normákat, és ösztönözni a sokszínűségről, elfogadásról és egyenlőségről szóló párbeszédet.”

Értem én, lassan megértek én mindent, de lenne egy apró közbevetésem: két férfi szerelméből soha nem fog születni egyetlen gyermek sem. 

Szóval arra már megkaptuk a választ, hogy mi lesz, ha betiltatik a férfi és a nő közötti szerelem (vö.: Hofi: „Én megéltem, amikor tiltották, most tűrik, nem szeretném megélni, hogy kötelező lesz.”), de ismételjük meg, halált megvető bátorsággal, dacolva a pc, a woke és minden egyéb felesleges kretén virtuális térben elkövetett kivégzésével, hogy két azonos nemű egyed szerelméből nem lesz soha gyerek.

 S, miképpen az ELLE oly sok ésszel odaírja, szeretnék „megkérdőjelezni a sokak által még mindig vallott kirekesztő társadalmi normákat”, rendben van, én megértem ezt is, de biztos, hogy ha valaki szerint a gyermek nemzéséhez két különböző nemű egyed szükségeltetik, az kirekesztő társadalmi normákat vall? Vagy csak nem ment el teljesen az esze, mint ezeknek? Döntse el ki-ki maga.

És nézzük tovább, mert nincs megállás, tovább kell evezni:

„Közel száz város tagja a »C40 Városoknak«, vagyis a »Cities Climate Leadership Group« néven ismert globalista éghajlatváltozással kapcsolatos szervezetnek, akik aláírtak egy Világgazdasági Fórumhoz köthető szerződést. Ebben az az »ambiciózus célkitűzés« van megadva, hogy 2030-ra el kell érni ezekben a városokban a személyenkénti »0 kg húsfogyasztást«, a »0 kg tejtermékek fogyasztását«, »az évente személyenként megengedett maximum 3 új ruhadarabot«, természetesen benne van, hogy »0 autót birtokolhat egy ember« és »fontos elem, hogy háromévente csak egy darab rövid távú oda-vissza repülés lehetséges«, ami 1500 km-nél kevesebbet jelent. Nem, ez nem egy cyberpunk film, nem egy disztópikus könyv, ez a rideg valóság.”

Hát nem csodálatos? Se hús, se tejtermék, se autó, se repülés, se ruci, se szex (mármint férfi és nő között) – se semmi. Sztálin és Rákosi ezekhez képest egy babazsúr volt. 

De itt nincs vége ám! Ugyanezekhez tartozik egy „bioetikus” is (végképp elhülyült korokban tele vagyunk vadonatúj és semmit sem jelentő fogalommal). „Egy bioetikus szerint az éghajlatváltozás leküzdése érdekében az embereket genetikailag módosítani kellene, hogy »mesterségesen előidézzék a hús iránti intoleranciát«.»Ha kevesebb húst ennénk, jelentősen csökkenne az üvegházhatású gázok kibocsátása. Néhány ember ugyan hajlandó lenne kevesebb húst enni, de hiányzik belőlük az akaraterő. A géntechnológia segíthetne… Mesterségesen előidézhetnénk a hússal szembeni intoleranciát, és így ellenszenvet tudnánk kelteni a környezetszennyező ételek fogyasztása iránt« – mondta S. Matthew Liao.

A bioetikus egyébként korábban azt javasolta, hogy a klímaváltozás megfékezése érdekében alakítsuk át az embereket úgy, hogy allergiások legyenek a húsra. Liao szerint a legjobb döntés az lenne, ha korlátoznánk a húsfogyasztást, éppen ezért vetette fel az ötletet, hogy változtassuk meg testünket, ezzel is megakadályozva a túlfogyasztást. Példaként megemlítette, hogy egy kullancscsípés is okozhat vöröshús-allergiát.

»Van egy kullancs, ami, ha megharap, allergiás leszel a húsra. Ez olyasmi, amit egy mérnöki munkával megtehetünk. Ezzel a tevékenységgel világproblémákat tudnánk megoldani« – jelentette ki.” És „bioetikus” barátunk azt is kifejtette, miszerint genetikailag úgy (is) módosítani kellene az embert, hogy sokkal kisebb legyen, mert akkor kevesebbet fog fogyasztani.

Ó, doktor Mengele ordítva röhög a pokolban – és teljesen igaza van…

Evezel a hírek tengerén, és nem tudod elhessegetni magadtól azt a gondolatot, hogy ezeknek kellene találni egy lakatlan szigetet ezen a tengeren. És odavinni az összeset. Valósítsák meg összes nagyszerű álmukat, minden remek ötletüket, mi pedig minden évben bekukkantunk hozzájuk, hogy hol tartanak. S amikor az összes elpusztult, akkor vége a kísérletnek. „Evezz, evezz a hírek tengerén...”. Tessék mondani, van itt még egy hely a hülyék szigetén kívül?

(Magyar Nemzet)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató