2023. december 02. - Melinda, Vivien
EUR : 380.17
USD : 348.84
Időjárás ikon

Kocsis Máté: kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz-KDNP Esztergomban a jövő héten

A parlament őszi ülésszakának kezdetén a Fidesz és a KDNP képviselői kihelyezett frakcióülést tartanak Esztergomban jövő szerdán és csütörtökön – jelentette be a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője a Facebook-oldalán kedden.

Kocsis Máté úgy fogalmazott, az elmúlt időszakban a brüsszeli elit dühítő és rossz döntéseket” hozott, “háborúpártiságával veszélyezteti Európa biztonságát, elhibázott szankcióival energiaválságot és gazdasági visszaesést idézett elő, ezért a jövő évi európai parlamenti választásokon változást kell elérni.

A politikus azt írta, “háborúpárti brüsszeli vezetés” helyett “békepárti vezetést akarunk”, és meg kell akadályozni, hogy “az elhibázott szankciókkal” gyengítsék az európai gazdaságot.

Békét kell teremteni Európa határainál és a világ minden gazdasági régiójával együttműködő, sikeres európai gazdaságot kell építeni!– vélekedett.

Kocsis Máté megfogalmazása szerint nem “a genderpropaganda és a migráció erőltetése” a brüsszeli vezetés feladata, hanem az európai emberek képviselete.

Meg kell védeni a közös határokat, támogatni kell a családokat, a “brüsszeli kettős mércét” pedig meg kell szüntetni! 

Brüsszelben erős és sikeres jobboldal nélkül ezt a változást nem lehet elérni, ezért együtt kell működni az Európában változást akaró erőkkel, miközben itthon a külföldről fizetett hazai baloldal politikusait le kell győznünk, az ország szuverenitását meg kell védenünk – nyomatékosította a Fidesz frakcióvezetője.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató