2024. június 15. - Jolán, Vid
EUR : 397.66
USD : 371.92
Időjárás ikon26°13°

Letöltendőt kértek a francia férfira, aki a Szigeten molesztált egy sátorban alvó 11 éves kislányt

A Győri Fellebbviteli Főügyészség büntetése súlyosítását indítványozta annak a francia férfinak, aki évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatott egy gyereket. Az ügyészség beszámolója szerint még 2018 augusztusában egy zenei fesztiválon mászott be egy sátorba, amiben egy 11 éves kislány aludt egyedül, a szülei sátra mellett.A férfi az alvó gyereket „testszerte simogatni kezdte, benyúlt a pólója alá, alsóneműjét megpróbálta lehúzni”. A gyerek erre felriadt, a szülők pedig riasztották a biztonsági őröket, akik elfogták a férfit, aki egy másik sátorba is bemászott.

A Fővárosi Törvényszék a férfit védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre, 1.600.000 forint pénzbüntetésre ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását 5 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet ellen az ügyész súlyosítást, a vádlott és védője pedig felmentést kért.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint a vádlottal szemben hosszabb tartamú és végrehajtandó börtönbüntetést, kiutasítást, magasabb összegű pénzbüntetést kell kiszabni. Az eljárás másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla előtt folytatódik.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató