2023. december 10. - Judit
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

A diákok megtámadták a rendőröket a Karmelitánál és a Hír TV-t kergetik

Farkasszemet néznek a diákok a rendőrökkel a Karmelitához vezető lépcsők tetején
 
„Bűnözőket védtek!” – skandálják a diákok, miközben farkasszemet néznek a rendőrökkel a Karmelitához vezető lépcsők tetején. Néhányan arról beszélnek, hogy áttörnék a rendőrsorfalat, de egyelőre nem történt dulakodás.

Elkezdték tolni a diákok a rendőröket a Karmelitához vezető lépcsők tetején
 
A diákok egy része elkezdte tolni a rendőrsorfalat a Karmelitához vezető lépcsők tetején. „Gyerekeket bántasz” – kiabálják a diákok. Néhányan hergelik a tömeget, közben a rendőrség figyelmezteti a diákokat, hogy távolodjanak el a rendőrsorfaltól, mert „magatartásuk tragédiához is vezethet”.

A diákok elindultak lefele a lépcsőkön, más módon próbálhatnak feljutni a Karmelitához
 
A diákok elindultak lefelé a Karmelitához vezető lépcsőkön, valószínűleg az a céljuk, hogy másik feljáraton próbáljanak eljutni a Karmelitához.

A diákok ismét rendőrsorfalba ütköztek, nem engedik őket a Karmelitához
 
A diákok a Hunyadi János út tetején ütköztek ismét a rendőrsorfalba, ahol a rendőrök megint figyelmeztették őket, hogy távolodjanak el a sorfaltól, mert a magatartásukkal balesetveszélyt idéznek elő. A Hír TV munkatársai bementek a tömegbe videózni, miután a diákok egységesen „Hazudik a tévé” skandálásba kezdtek. Ezután a diákok elkezdték támadni a csatorna stábjának munkatársait.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató