2023. december 06. - Miklós
EUR : 379.35
USD : 350.21
Időjárás ikon

Tóta W. Árpád: Ezt sikerült elérni – kontraszelektált, műveletlen, senkiházi balfaszok firkálgatnak törvényeket

A publicista szerint „nem engedik a 18 év alattiakat a szépirodalomhoz a könyvesboltban, mert nálunk gyermekvédelem van.”

Tóta W. Árpád író, publicista a közösségi oldalán akadt ki, mert állítása szerint 

„nem engedik a 18 év alattiakat a szépirodalomhoz a könyvesboltban

mert nálunk gyermekvédelem van. A bolt nem tud minden könyvet ellenőrizni, és ha netán belelapoz a gyerek egy Baudelaire-kötetbe, az milliókba kerülhet” – jegyezte meg a publicista.

Majd indulatosan hozzátette, 

„ezt sikerült elérni. Kontraszelektált, műveletlen, senkiházi balfaszok firkálgatnak törvényeket,

 beadatják a senkiházi balfaszok címerállatával, és ez az eredmény. Természetesen tapsol a népük: ez aztán győzelem! Megvédték a fiatalokat Krúdytól és Móricztól” – sorolta.

„Szerencsésebb országokban ilyenkor sürgősen előáll valami tisztviselő, és elnézést kér” (...) – folytatta, és azt is megjegyezte, hogy „eközben ugyanezek a gyerekek azt néznek a Netflixen vagy a Youtube-on, amit akarnak, mert odáig a balfaszok bontógolyója nem ér el, sőt lassan már vízumot se kapnak”.


 
Mint ismert, Tóta W. Kispolgár címmel indított gyermekújságot. Ennek létjogosultságát azzal indokolta meg, hogy „szükségük van rá a gyerekeknek, akiknek joguk van informálódni mindarról, ami érinti és érdekli őket: a háborúról, járványról, az oktatás helyzetéről, az uniós pénzekről vagy a választásokról”. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató