2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Elítélte Pankotai Lili és a baloldali sajtó viselkedését a Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke

„Felháborító, hogy a baloldali sajtó egy ilyen esetet a legérdekesebb eseménynek titulál” – fogalmazott a szövetség elnöke.

Ahogy arról portálunk elsőként beszámolt, pénteken tartották a tanév első diáktüntetését, amelynek során a résztvevők a budai Elvis Presley térről a Kossuth térre vonultak. A rendezvényen megjelent Karácsony Gergely, Pankotai Lili és Hadházy Ákos is. 

A Hír TV is jelen volt az eseményen. A riporter szerette volna megtudni Pankotai Lilitől –a megmozdulások egyik szószólójától –, hogy mit üzen a demonstráció a kormánynak, azonban a szószóló kitérő válaszokat adott. Ezt követően a Momentumos politikusokkal előszeretettel mutatkozó diáklány a Hír TV munkatársa ellen kezdte hergelni a demonstrálókat.

Elítélte és élesen kritizálta Pankotai Lili és a többi demonstráló viselkedését a Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke.

A tudósító beszámolt

A Hír TV munkatársa, Méhész András meg akarta kérdezni, hogy mi lesz a tüntetés további sorsa, de Pankotai nem adott neki válaszokat, helyette szabad médiát követelt. Válaszok helyett a megafonjával a Hír TV ellen hergelte a tömeget.  

Célponttá váltunk a helyszínen!

– fogalmazott a tudósító. 

Pankotai ezt követően folyamatosan az arcukba dudált, a teljes munkavégzést ellehetetlenítette.

Megszólalt a Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke

Toót-Holló Tamás, a Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke elítélte és élesen kritizálta Pankotai Lili és a többi demonstráló viselkedését.

„Nagyon elkeserítő, hogy ha egy személy amiatt, mert látja azt, hogy egy adott médiaműhely stábja is – akikkel esetleg nem ért egyet – ott van a helyszínen, trágár kiabálásokkal, minősíthetetlen beszólásokkal fejezi ki a véleményét, holott a párbeszéd kultúrája nem ezt diktálná” 

– fogalmazott a szövetség elnöke. 

Kollégák, akik erről tudósítottak, – például a Telex – egyfajta szenvtelenséggel, kárörvendően számoltak be a történtekről”
 

– tette hozzá. „Felháborító, hogy a baloldali sajtó egy ilyen esetet a legérdekesebb eseménynek titulál” – fogalmazott. Majd emlékeztetett: a szövetségük a szakmai szolidaritás nevében kiállt a Telex és a 444 szerkesztősége mellet, akkor amikor terheléses támadás érte őket.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató