2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Feketepiac: ráugrottak a nepperek a magyar–szerb meccsre

Csupán három óra alatt az összes jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzésére, a Szerbia elleni Európa-bajnoki selejtezőre. Sajnos nem mindenkit a szurkolás vezérel, sokan hasznot akarnak húzni a hatalmas érdeklődésből. Van, aki több mint százezer forintért kínál belépőt a Rossi-csapat meccsére a feketepiacon.

„Eladó jegyek. II. kategória. Négy db egymás mellé, 120 ezer Ft/darab. Akit érdekel, írjon.” Íme, az egyik hirdetés. S nem ez az egyetlen. Akad, aki egész portfóliót kínál több kategóriában külön árakért. Volt, aki panaszkodott. imigyen: „De 8500 Ft volt a rendes ára. Muszáj hatszoros áron adni?” Jött a válasz: „Ez a mai ára, holnap lesz, aki elviszi 60-ért.”

Aki szörnyülködni akar, menjen fel a Trollfoci Facebook-oldalára, az oldal szerkesztői pellengérre álíltják a neppereket.

Feketepiacon árulják a jegyeket a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzésére, a Szerbia elleni, az október 14-i Európa-bajnoki selejtezőre, amelyre három óra alatt elkapkodták a belépőket a neten.

Beindultak a nepperek... Ami bizony nem szép jelenség. De hát tudjuk, hogy a kereslet-kínálat törvénye mindent felülír. Kérdés, a Magyar Labdarúgó-szövetség tud-e bármit tenni a jelenség megfékezésére. Az ugyanis árt az ügynek, hogy az elkötelezett szurkolók helyett első körben nepperek jutnak belépőhöz. A legnépszerűbb magyar szurkolói csoport, a Carpathian Brigade még nem reagált a dologra.

A magyar labdarúgó-válogatott Szerbia elleni mérkőzése kiemelt esemény. Talán kétszer is megtelne a Puskás Aréna.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató