2023. december 10. - Judit
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Pintér Sándor azonnali hatállyal, indoklás nélkül vonta vissza az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának kinevezését azonnali hatállyal, indoklás nélkül vonta vissza  Pintér Sándor – olvasható a Belügyminisztérium által kiadott közleményben.

Magyarország belügyminisztere 2023. szeptember 30. hatállyal – indokolás nélkül – visszavonta dr. Halmosi Zsolt r. altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte.

A tárcavezető 2023. október 1. hatállyal dr. Seres József r. ezredest bízta meg az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatói beosztásának ellátásával

– olvasható a Belügyminisztérium közleményében, amiből az is kiderül, hogy szintén a mai nappal – indokolás nélkül – visszavonta Farkas Gábor r. dandártábornok, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitányának vezetői kinevezését, és 2023. október 1. hatállyal megbízta a Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatói feladatainak ellátásával.

A tárcavezető 2023. október 1. hatállyal Boross Zoltán László r. ezredest nevezte ki a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitányának – tudatta közleményében a Belügyminisztérium.

 

MTI OS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató