2023. december 12. - Gabriella
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Vajnai Attila: Ki kell tűzni az antifa zászlót a soproni városházára - üzent a Betyársereg

„Antifasiszta demonstrációt szervez az Európai Baloldal Sopronban, melyre Ausztriából is érkeznek tiltakozók. (…) Az antifasiszták október 7-én, 12 órakor gyülekeznek Sopronban, a vasútállomásnál, ahonnan később vonulást terveznek a városban” – adta hírül “A mi időnk” nevű szélsőbaloldali portál, a Vajnai Attila által vezetett Európai Baloldal portálja.

A tüntetés apropóját az adja, hogy Sopronban október 7-én egy neonácinak nevezett kongresszus kerül megrendezésre.

“A mi időnk” portál által közzétett plakáton szerepel az bevándorlást és az LMBTQP-t támogató Osztrák Kommunista Párt (KPÖ) logója is.

Az Európai Baloldal nemzetközi kommunista kapcsolatai már jó ideje közismertek. A Vajnai Attila és Noé Krisztina házaspárt szoros kötelék fűzi a Die Linke nevű baloldali párthoz, mely szervezet támogatást nyújt a németországi antifáknak.

Noé Krisztina 2022. december 11-én Bécsben tartózkodott, ahol az antifa csoportok a budapesti támadásokat tervezték. Azóta egyértelműen bebizonyosodott, hogy a februári erőszakos akciók németországi elkövetői mind a Hammer-banda nevű szélbalos-anarchista terrorcsoport tagjai voltak. Már februárban megírta a Szentkoronaradio.com, azonban kénytelen vagyunk újból és újbol elismételni: Gyaníthatóan ennek a csoportnak a vendégszeretetét élvezte a hazai Autonómia nevű csoportosulás vezéralakja, és az AntifaInfo Budapest facebook oldal üzemeltetője, Varga „Nefelejcs” Gergő is, amikor huzamosabb Lipcsében tartózkodott.Noé Krisztina idén január 25-én ott volt a budapesti Gólyában (https://www.facebook.com/golyaszovetkezet/) tartott Nácimentes Budapest nevű rendezvényen, ahol jelen voltak az Ausztriából érkezett szélsőbaloldali csoportok tagjai is.

 

Az Európai Baloldal és a Szanyi Tibor-féle ISZOMM idén júliusban közös „sajtótájékoztatót” tartott a budapesti Remiz Étterem előtt, ahol szélsőbaloldaliak évről-évre megemlékeznek Ságvári Endréről. Az eseményen a résztvevők bejelentették, hogy külföldi beavatkozást kérnek annak érdekében, hogy Magyarországon lehessen közterületet elnevezni Ságvári Endréről.

Vajnai Attila és Noé Krisztina nem titkolják rokonszenvüket a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) nevű szélsőbaloldali terrorszervezet iránt, amely jelenleg is aktív, most vállalták magukra az ankarai robbantást. Mindezek mellett Noé Krisztina jóvoltából gyakran látható Budapesten a PKK-val szövetséges kurd marxista YPG zászlója is, amely csoport fegyveres több kiképzést adott már nyugati szélsőbaloldaliaknak.

Üzent a Betyársereg

A Betyársereg üzenete! Nem engedjük, hogy Sopront akár az osztrák, akár a magyar antifa fenyegesse, vagy terrorizálja. A Soproni városházán pedig nem lesz antifa zászló, mert minden erőnkel megvédjük és azon magyar zászlót fog lengetni a szél, amíg világ a világ! Ha jöttök, VÁRUNK TITEKET!

Bekapcsolódik a Momentum is

Az egyik momentumos tüntetésre hívja a libsiket.

Németh Ferenc az alábbiakat írja:

Külföldi neonáci csoportok konferenciát szerveznek Sopronban. Mutassuk meg, hogy ebben a városban nem kérünk ebből!
Békés demonstrációt szervezünk! Mutassuk meg, hogy mi vagyunk többen!
Várunk mindenkit, pártszimpátiától függetlenül, hiszen ez egy közös ügy!
Találkozó a Holokauszt-emlékműnél!
Az eseményt a rendőrség biztosítja, kérjük, hogy a demonstráció maradjon békés!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató