2023. december 02. - Melinda, Vivien
EUR : 380.17
USD : 348.84
Időjárás ikon

Amerikai tábornok: Orbán Viktor a mostani Európa Churchillje

Michael Flynn tábornok szerint a magyar miniszterelnöknek ki kell állnia a hamis remények áradatával szemben.

Michael Thomas Flynn az Egyesült Államok hadseregének nyugalmazott altábornagya, aki a Trump-kormányzat elején az USA 24. nemzetbiztonsági tanácsadója volt. Most az X-oldalán írt egy nyílt levelet Orbán Viktornak, amelyben hasonlítja Churchillhez hasonlítja.

Mint fogalmazott, „igen, Orbán Viktor, az Amerikai Egyesült Államok is küzd a szuverenitásáért, és bár nekünk (az Egyesült Államoknak és Magyarországnak) nincs közös hosszú és történelmi múltunk, de ugyanolyan erős a vágyunk a szuverenitásunk és a szabadságjogaink iránt.”

„Ne hagyja, hogy a kisebbségi baloldal Európában (és Magyarországon) ráerőltesse, majd tönkretegye az Önök nagyszerű országát, ahogyan azt Európa másik részein teszik”

– folytatta a nyílt levelét.

Egy Churchill-idézettel folytatta: „a kapitalizmus eredendő bűne az áldások egyenlőtlen elosztása. A szocializmus eredendő erénye a nyomorúságok egyenlő elosztása” – idézte az Egyesült Királyság volt miniszterelnökét.

„Maradjon továbbra is a mostani Európa Churchillje” – folytatta levelét – „álljon ki továbbra is a hamis remények áradatával szemben, amelyet a globalisták akarnak lenyomni a polgárok torkán”.

„Ami pedig minket, amerikaiakat illet, akik még mindig hisznek az alkotmányos köztársaságnak nevezett demokratikus kísérletben, ugyanezt fogjuk tenni. És soha se felejtsük el, hogy van valami magasabb rendű, aki az egész emberiséget irányítja. Isten áldja meg Önt és Magyarország polgárait, és Isten áldja és óvja továbbra is Amerikát!” – zárta a levelét.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató