2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Többszörösen elítélt bűnöző és kamuegyetemes kókler is feltűnt a soproni antifa tüntetésen

Összenő, ami összetartozik.

Mint ismert, szombaton antifa demonstrációt tartottak Sopronban, melyen a hatalmas médiatámogatás ellenére alig két tucat ember vett részt. A maroknyi tüntető között ott volt azonban az a Hazafi Attila, akit már többször ítélték el politikai befolyással való üzérkedés miatt,- foglalja össze a magyarjelen.hu.

Az MSZP-s politikus – aki a 2019-es önkormányzati választás kampányában végigölelgette a teljes balliberális felsővezetést – 2013-ban négy év börtönbüntetést kapott. Visszaesőként ez volt a nyolcadik alkalom. Az ok: MSZP-s tanácsadóként bemutatkozva kenőpénz fejében ígért vállalkozóknak pályázati támogatást, kedvező hiteleket. Azt mondta, azért van „ügyintézési díjra” szüksége, mert „kenni kell az utat”.

Hazafi Attila Karácsony Gergely kampánycsapatának tagjaként, mások mellett Gurmai Zitával (balról a második)

Hazafi idén februárban szintén Vajnai Attilával és a vesztegetés elfogadásának bűntette miatt harmadrendű vádlottként bíróság elé állított Száva Vincével együtt vett részt az antifa Becsület napja elleni tüntetésén a Budai Várban – azt követően, hogy a németországi Hammer-banda tagjai – magyarországi antifák segítségével – erőszakos akciókat hajtottak végre budapesti járókelők ellen.

Hazafi Attila (középen) Cséplő Dániellel (balra), a Szociáldemokrata Párt ferencvárosi elnökével és Száva Vincével (jobbra) a Vajnai Attila által szervezett „Tiltakozás a náci vonulás ellen” tüntetésen 2023. február 11-én, a Bécsi kapu téren

 

Hazafihoz hasonlóan ott volt a Vajnai-Noé házaspár szombati soproni tüntetésén Baldauf Aladár is, akiről Hazafi Attila mint barátjáról osztott meg közös fotót a Facebookon.

 

Baldauf Aladár korábban azzal vált ismertté, hogy egy floridai bungalóba jegyezte be a  Pallaus International Universityt, amelyről később kiderült, hogy a hangzatos amerikai diploma helyett csak jelképes képesítést ad – írja 2016-os cikkében az Eduline.

A 24.hu pedig egy 2015-ben megjelent írásában azt közölte Baldaufról, hogy 2010-ben kamugyanús pártokat jegyzett be a választások előtt, évekkel később pedig ötszörös áron kínált szakképzéseket a Pallauson, ám a floridai bungaló, ahová az „egyetemet” bejegyezték  egy székhelyszolgáltató lehet, ott ugyanis több tucat cég található. Az Egyesült Államok akkreditált képzéseinek szövetségi nyilvántartásában Baldauf Aladár egyeteme ráadásul nem szerepel.

A kétes alakokkal kompromittált szombati tüntetésnek egyébként az vetett végett, hogy egy helyi néni hazaküldte a lakása előtt hangoskodó antifákat.


(magyarjelen.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató