2023. december 06. - Miklós
EUR : 379.67
USD : 349.12
Időjárás ikon-1°

A miskolci pályaudvaron leütött páros ellen indul rendőrségi eljárás

Váratlanul fordulatot vett a miskolci biztonsági őr jobbegyenesének és balhorogjának története, azok ellen indított most eljárást a rendőrség, akiket kiütött a pályaudvaron.

Mi is beszámoltunk arról a videóról, ami a hétvégén kezdett terjedni, először a TikTokon, majd a Facebookon: a felvételen egy férfi és egy nő egy egyenruhás illetővel veszekedik a miskolci Tiszai pályaudvar előtt, majd a mellényes alak egy jobbegyenessel a felé közeledő férfit, egy balhoroggal pedig a nőt is a földre küldte.

Az ügy legfrissebb fejleményei szerint a rendőrség eljárást indított – de nem a biztonsági őr fellépése miatt, hanem a földre került, lepofozott páros ellen.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanújával indított eljárást a miskolci rendőrkapitányság a 30 éves ózdi nő és a 30 éves, szintén ózdi férfi ellen – tudatták a Telex kérdésére.

A portál információi szerint szombat délután fél 5 körül a pályaudvar várótermében veszekedett egymással az ittas állapotban levő páros, és mivel zavarták a többi utast, felkérték őket, hogy hagyják el a várótermet. Kint a vasúti őr ellen fordultak, és megtörtént, ami a videón látszik, a vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója leüti mindkettőjüket. Nem tudni, hogy a biztonsági őrrel való konfliktus, vagy netán az képezi az eljárás alapját, hogy a kiérkező rendőrökkel szemben támadólag léptek fel, ez utóbbi, ha így is volt, nem látszik a videón.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató