2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

FeGyőr Bandika: Bajnai Gordon egy bizonyított válságkezelő szakember

Zokon vette a hazaáruló Momentum üdvöskéje, hogy lefotózták a korábbi bukott miniszterelnökkel.

A Facebookon kezdett el picsogni majd Bajnait ajnározta:

Ma reggel Bajnai Gordonnal kávéztam. Fontos és egyedi tudást jelent, ha valaki az Orbán-rezsim előtti utolsó miniszterelnök volt, egy bizonyított válságkezelő szakember, aki ma a nemzetközi gazdasági élet aktív szereplője. Fiatal politikusként kifejezetten dolgom, hogy minél többet megszerezzek ebből a tudásból. Megtisztelőnek tartom, hogy sokak mellett Bajnai Gordon is időről-időre, amikor éppen itthon tartózkodik, időt szán ezekre a beszélgetésekre. Szerintem ez a normális.

Az viszont nem normális, hogy épp csak letettük a kávéscsészét, máris kipattant a bokorból a kormánypropaganda egyik pribékje, hogy letesztelje rajtunk az egyik divatos összeesküvés-elméletét. Nem a kérdezősködés a baj. Mi mindig is azt gondoltuk, hogy egy politikus állandóan legyen kész a válaszra. Nem is a buta feltételezésekkel van bajom, ezeket cáfoltuk már százszor, megtesszük újra.

Az viszont érdekelne, hogy egy nem sajtónyilvános, nem hivatalos, nem rendszeres privát kávézásról honnan értesül a kormánypropaganda? Pontosan milyen információszerzés útján, milyen megfigyeléssel jutnak el hétfő reggel mikrofonnal-kamerával egy kávézóba, hozzánk? Hihetjük-e a Pegasus-botrány után, a gyanúsan jól sikerült „lesifotók” és „titkos felvételek” után, hogy ezen az egy területen az oknyomozó sajtó etalonjává lett a fideszes propaganda, miközben máskor két tőmondatot se tudnak úgy megírni, hogy azt ne Rogán Antal diktálná?

Mindenesetre szeretnék mindenkit megnyugtatni: fontos és értékes tanácsokat kaptam Bajnai Gordontól arra nézvést, hogyan kell egy bajban lévő országot biztonságosabb vizekre kormányozni. Ha lehetőséget kapunk erre, felkészülten nézünk szembe a problémával. A Mediaworks munkatársainak pedig hadd ajánljak figyelmébe egy nevet: Mészáros Lőrinc. Mintha őt még soha nem sikerült volna meglepniük kandikamerával. Pedig az több kérdést felvet, hogy ő hol szokott dobozos kávét szürcsölgetni.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató