2023. december 10. - Judit
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Láng Zsolt: Ez az arrogáns és élősködő banda sodorta a csőd szélére a fővárost

Itt az ideje, hogy távozzon a Városházáról a Gyurcsány Ferenc vezette „arrogáns, élősködő banda”, amely a csőd szélére sodorta a fővárost – hívta fel a figyelmet Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.

Külön megnevezte Mártha Imrét, a közműcég milliárdos vezérét, aki Gyurcsányékkal együtt 2010-ben az ország élén már megbukott, majd 2019-ben ugyanezzel a társasággal tért vissza a Városházára.

Kemény hangú bejegyzésben hívta fel a közvélemény figyelmét Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke arra, hogy ugyanazok sodorták a csőd szélére a fővárost, akik 2010 előtt tönkre tették Magyarországot. A kormánypárti politikus a közösségi oldalán távozásra szólította fel a budapesti Városházán 2019 októberében Gyurcsány Ferenc vezetésével hatalomra jutott baloldalt.

Láng Zsolt a DK elnöke mellett a budapesti közműcég milliárdos vezetőjét, Mártha Imrét is megnevezte, aki a volt miniszterelnök bizalmi embere és a napokban nyilvánosságra került dokumentumok szerint Karácsony Gergely főpolgármester döntése nyomán csaknem nyolcmilliós forint prémiumot kapott.

A Fidesz budapesti elnöke a Facebook-posztjában úgy fogalmazott: „Mártha Imre Gyurcsány vezérigazgatója volt. Mikor az ország vezetésében megbuktak, Gyurcsányékkal távozott és – jobb híján – a Városházára Gyurcsányékkal érkezett. Ez az arrogáns és élősködő banda sodorta a csőd szélére a fővárost! Épp itt az ideje, hogy távozzanak a Városházáról!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató