2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Dugin leírta, hogyan eszkalálódhat a közel-keleti helyzet

Alekszandr Geljevics Dugin orosz teoretikus a Twitteren osztotta meg a gondolatait a közel-keleti konfiktusról.

Az alábbiakat írta:

Próbáljuk meg leírni a közel-keleti helyzet további eszkalálódásának egyik lehetséges forgatókönyvét.

Palesztin felkelés kezdődik Ciszjordániában és Kelet-Jeruzsálemben. Mahmúd Abbász nem tudja megfékezni a helyzetet, és látva, hogy Izrael teljes körű népirtást hajt végre a Gázai övezetben, a palesztinok átfogó lázadást indítanak. Az IDF folytatja a civilek lemészárlását a Gázai övezetben. Világszerte egyre nagyobb a tiltakozás az ellen, hogy a nyugati Amerika-barát liberális elit egyöntetűen kiáll Izrael mellett. A Hezbollah is bekapcsolódik, és jordániai arabok tömegei törnek át a határon lévő kordonokon. Az USA megelőző csapásokat indít a konfliktusba egyre inkább belekeveredő Irán ellen, Irán pedig visszavág Izraelnek. Szíria belép a háborúba, megtámadja a Golán-fennsíkokat. Gyorsan mozgósítják az egész iszlám világot.

Amerika-barát iszlám államok - Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek, Katar stb. - kénytelenek csatlakozni a palesztinok oldalán a konfrontációhoz. Csatlakozik hozzájuk Pakisztán, Törökország és Indonézia. Az álhírekből származó történet, miszerint a tálibok csapatokat küldenek a Közel-Keletre, valósággá válik. Khorasszán fekete zászlaját a világ fölé emelik.

A szalafisták és a tradicionalisták, köztük a síiták közötti problémák háttérbe szorulnak. Megkezdődik az iszlám világ nagy dzsihádja a Nyugat és Izrael ellen.

Oroszország először semleges álláspontot foglal el, de nem siet Izrael támogatására, mivel Ukrajnában háborúban áll a Nyugattal, amely viszont teljes mértékben Izrael oldalán áll.

A kelet-jeruzsálemi felkelés egy pontján a palesztinok azt hirdetik, hogy az IDF elleni védelem érdekében el kell zárni az Al-Aksza mecsetet. Az Al-Aksza mecsetet a Gázai övezetben zajló felkelés kezdetén is megemlítették -- Al-Aksza áradat. Izrael a fegyveres palesztin milíciák elleni harc során és önvédelemből rakétatámadást indít a mecset ellen. Az összeomlik.

A Harmadik Templom építéséhez vezető út szabaddá vált. De... egymilliárd muszlim, akik közül 50 millió (hivatalosan) Európában él, most felkelést indít magában a Nyugaton. Polgárháború tör ki Európában. Az európaiak egy része az LMBT, Soros és az atlantista elit oldalán áll, más részük pedig szövetséget köt a muszlimokkal (Alain Soral mintájára) és csatlakozik az antiliberális forradalomhoz.

Az USA taktikai atomfegyvereket vet be Irán ellen. Oroszország taktikai atomcsapást indít Ukrajna ellen, amely mindenáron a Nyugathoz akar ragaszkodni, és minden lehetséges módon provokálja Moszkvát.

A harmadik világháború taktikai atomfegyverek bevetésével tör ki. Oroszország végül elhatározza magát, és a muszlimok oldalára áll. Az amerikai diszpenzacionalisták felismerik, hogy eljött az óra. Oroszország megtámadja - bár közvetve - Izraelt. Góg itt van. Az orosz vízióban a Nyugat az Antikrisztus közvetlen uralma alatt áll. Sok világvezető meghal, újak jelennek meg sokkal radikálisabb nézetekkel.

Kína megtámadja Tajvant, ezzel elterelve az USA és a NATO figyelmét egy új célpontról. India tartózkodik a közvetlen támogatástól, amelyre az USA számít. A történelem estéje megszűnik fásultnak lenni.

A feministák, a meleg aktivisták és a környezetvédők követelik mindennek a végét, de senki sem hallgat rájuk.

A Nyugat kénytelen mindenki ellen harcolni valami olyan cél nevében, amelyet már nem tud megfogalmazni - az "emberi jogokról", a "civil társadalomról" és egyéb varázsigékről szóló régi tézisek eltűntek a közelgő totális halál kemény valóságában. Elon Musk bevallja, hogy teljesen megszűnt megérteni, mi történik.

Izrael minden oldalról érkező csapások alatt elkezdi építeni a Harmadik Templomot. A helyzetet csak Moshiach mentheti meg...

Itt ér véget hirtelen a jóslatelemzés (prófécia) szövege.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató