2023. december 06. - Miklós
EUR : 379.35
USD : 350.21
Időjárás ikon

"Francia" játékos nevetgélt az egyperces gyászszünet alatt (Videó)

Az izraeli és palesztinai harcok áldozatai mellett a francia–holland találkozó előtt egyperces néma perccel tisztelegtek az Arrasban pénteken meggyilkolt professzor előtt.

Pénteken egyperces néma csenddel a Hollandia–Franciaország mérkőzés kezdete előtt tisztelegtek az izraeli és a palesztin területeken lezajlott harcok áldozatai előtt, valamint az arras-i késes támadást követően, ahol egy tanár meghalt, három ember pedig megsebesült.

Franciaországban egy tanár meghalt, két ember pedig súlyosan megsebesült egy iszlamista támadásban pénteken egy arras-i középiskolában. Franciaországot „vészhelyzeti támadás” készültségbe helyezték – jelentette ki a kormány.

Jean-Clair Todibo francia középpályást a Hollandia-Franciaország mérkőzés tartott egyperces csend alatt nevetve filmezték le.

Nyilvánvaló, hogy ezt a jelenetet látták és kommentálták a közösségi hálózatokon, ahol egyes internetezők "szégyenletesnek" nevezték a hozzáállását. Mások viszont azt állítják, hogy ez "ideges nevetés" volt. 

A francia válogatott a félidőben még vezetett Hollandia ellen (1-0). A mérkőzést aztán Kylian Mbappé két góljának köszönhetően 2-1-re megnyerték. A Les Bleus ezzel hivatalosan is kvalifikálta magát a 2024-es németországi Európabajnokságra.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató