2023. november 30. - Andor, András
EUR : 376.37
USD : 346.82
Időjárás ikon10°

Hálapénzt fogadott el a főorvos és az asszisztense, feljelentették őket

Hálapénz elfogadásával gyanúsítanak a rendőrök egy főorvost és asszisztensét, a vesztegetés elfogadásával gyanúsított nők nem tettek vallomást - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.

Azt írták: a Pest vármegyei kórház főorvosa és asszisztense ellen a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján indult eljárás.

A Pest vármegyei nyomozók október 3-án, a munkaidő végén lepték meg a főorvost és asszisztensét munkahelyükön. Hozzátették: a földszinti rendelőben az íróasztal fiókjában heverő mappából, valamint a doktornő köpenyének zsebében lapuló borítékból bankjegyek kerültek elő, de az asszisztens asztalán is "árválkodott egy tízezres". A helyszínen lefoglalt összeg meghaladta a 230 ezer forintot.

A rendőrség tájékoztatása szerint egyelőre tisztázásra vár, hányszor fogadott el - a gyanú szerint - alkalmanként 10-20 ezer forintot pácienseitől a főorvos és asszisztense. A vesztegetés elfogadásával meggyanúsított nők nem tettek vallomást, de panasszal éltek a gyanúsítás ellen és szabadlábon védekezhetnek - közölte az MTI

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató