2024. február 24. - Mátyás
EUR : 388.81
USD : 359.44
Időjárás ikon13°

Újpest DK-s polgármestere: neonácik jönnek a kerületbe, Putyint imádják!

Az ex-momentumos, ma már Gyurcsány-pártban politizáló Déri Tibor nagyot megy a Facebookon. Szerinte neonácik jönnek Újpestre és Putyint fogják dicsőíteni.

Neonácik jönnének Újpestre! Na azt próbálják meg!

Kiderült: Újpesten tartanának találkozót a nemzetközi szélsőjobboldaliak, mert azt hiszik, hogy Magyarországon ezt megtehetik.

Egy újpesti rendezvényhelyszínt szúrtak ki maguknak, hogy ott bulizzanak az Európa több országából érkező zenekarok koncertjén.

Jönnének a bakancsaikkal, a bomber dzsekijükkel, a gót betűs felirataikkal. És már nemcsak a náci eszméket, hanem a putyinizmust is dicsőítik. Mondjuk nagy különbség nincs a kettő között.
Amint tudomást szereztem a dologról AZONNAL felhívtam a tervezett helyszín üzemeltetőjét. Nem írom le, hogy melyik helyszínről van szó, könnyen lehet, hogy őket is behúzták a csőbe, és nem is tudták, hogy kiket engednének be. Rafkósak a nácik, sosem verik előre nagy dobra, hogy miért bérelnének ki egy termet vagy egy kerthelyiséget.

 A helyszín üzemeltetőjének világossá tettem: a városunkban senki nem adhat teret ilyen rendezvénynek. Minden létező önkormányzati eszközzel megakadályozzuk a bakancsos hordák megjelenését!

Ezen kívül beszéltem Hajdú Károly József rendőr ezredes úrral, kerületünk rendőrkapitányával. Abban maradtunk, hogy közösen teszünk meg mindent annak érdekében, hogy a nácik ne csak Újpestet, de az egész várost messzire elkerüljék!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató