2023. december 10. - Judit
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

A rendőrség eljárást indított a tilosban parkoló Kern András ellen

Kern András nemrég ismét tilosban parkolt a Margit híd budai hídfőjénél. A színész nem először tett így, ezúttal pedig megütheti a bokáját.A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész rendszeresen parkol szabálytalanul a kedvenc péksége előtt, legutóbb azzal szemben parkolta fel a járdára a sportautóját. A Metropol felhívta Kern Andrást, aki nem kívánta kommentálni az ügyet.

A lap megkeresésére a BRFK sajtóosztálya azt válaszolta, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság a szabálytalan parkolás ügyében szabálysértési eljárást indított.

Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere is reagált a színész legújabb kihágására. A baloldali politikus azt írta a közösségi oldalán, hogy nem terveznek parkolóhelyet építeni a pékség elé a járdára, mivel az ottani terület továbbra is a gyalogosközlekedést szolgálja.

EHELYETT AZT A DÖNTÉST HOZTÁK, HOGY A PÉKSÉG ELŐTTI TERÜLETET IS MAGÁBAN FOGLALÓ TÉREN KOMPLEXEBB ZÖLDÍTÉST VÉGEZNEK, ÍGY OTT ÚJ ZÖLDTERÜLET JÖHET LÉTRE ÚGY, HOGY ARÁNYAIBAN CSÖKKEN A MOSTANI BETON- ÉS KŐBURKOLAT.

Mint írta, a céljuk az, hogy az ott élő polgárok javaslatait meghallgatva komfortosabbá és biztonságosabbá tegyék a gyalogosközlekedést a téren.

A parkolással kapcsolatban csak megismételni tudom a véleményem. A szabályok mindenkire vonatkoznak, és hírességektől, közszereplőktől elvárható a példamutatás – zárta bejegyzését a politikus.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató