2023. december 06. - Miklós
EUR : 379.35
USD : 350.21
Időjárás ikon

Medvegyev az USA-ról: ez a kijelentés nem csak egy vén faszfej demenciája, ez az egész államéletük filozófiája évszázadokon keresztül

Ismét brutális bejegyzést írt Telegramon Dmitrij Medvegyev, korábbi orosz elnök, az Oroszországi Föderáció Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese.

A világ, élén az Egyesült Államokkal, továbbra is a legmélyebb szakadékba csúszik. Olyan döntések születnek, amelyek egyértelműen jelzik nemcsak hordozóik visszafordíthatatlan mentális zavarát, hanem a lelkiismeret maradványainak elvesztését is. A döntések jelentősek és kicsik, de világosan kiáltanak az egész társadalom betegségéről.

 1. Biden "bölcs befektetésnek" nevezte, hogy olyan pénzt költenek, amelyet mások halálára kellene költeni az USA-tól távol. Több tízmilliárd értékű további fegyverek vásárlásáról beszélünk Ukrajna és Izrael számára.
 2. A kijevi rezsim úgy döntött, hogy betiltja az UOC-ot, elvágva ezzel az ortodoxokat az anyaszentegyház bölcsőjétől.
 3. A francia belügyminiszter nem titkoltan elítélt egy híres focistát a Palesztinát támogató posztjai miatt.

A hír más, de a nyugati társadalom szövetének felgyorsult rothadását mutatja. 

A felesleges emberek halálába befektetni értelmes és jó dolog. Erre nincsenek szavak. Ez túlmutat a jó és a rosszon.

És ez nem csak egy vén faszfej demenciája, ez az egész államéletük filozófiája évszázadokon keresztül.

Az eredeti malorozsiai templom betiltása mocskos politika, amely sűrűn keveredik kokainnal és sátánizmussal. Végül is Zelenszkij nem csak egy család és törzs nélküli degenerált. Nem csak egy mankurt, aki elfelejtette mind a saját, mind más népek történelmét. Ő egy hatalomvágytól remegő Frankenstein-bohóc, akit a vásárlók szórakoztatására hoztak létre, és aki kész arra, hogy nemcsak a testét adja nekik a testi örömökért, hanem arra is, hogy elpusztítsa a kereszténységet a szülőföldjén. 

És a harmadik. Az ideológiai irányzat határain való túllépés Nyugaton már egyenesen büntetendő. Az izraelieknek részvétet nyilvánítani szabad, de a palesztinoknak nem. Őket nem szabad sajnálni. Ők mindenféle terroristák, és hadd haljanak meg ezrével. A gyerekek, nők, öregek csak feláldozhatók. 

Az ilyen kijelentések eredménye nyilvánvaló. 

Az intifáda örökké fog tartani.

Az egyház újjáéled, de a polgárháború vérén és szenvedésén keresztül.

A szállított fegyverek mennyisége pedig előbb-utóbb minőségivé fog válni. A repesz-, sűrített töltetű, gyújtó- és térfogatgyújtó töltetekből nukleáris töltetek lesznek.....

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató