2023. december 06. - Miklós
EUR : 379.67
USD : 349.12
Időjárás ikon-1°

Tömött sorok várták az első magyarországi McDonald's újranyitását

35 évvel ezelőtt komoly esemény volt Budapesten az első magyarországi McDonald's nyitása a belvárosi Régi Posta utcában, de a gyorsétteremlánc idén szombaton is képes volt nagyobb tömeget összecsődíteni.

Az első budapesti – és magyarországi – McDonald's indulása 1988-ban többet jelentett egy egyszerű étteremnyitásnál, sokan a későbbi változások előfutáraként várták az eseményt. Ennek megfelelően hetekig hosszan kígyózó sorok és eladási rekordok fogadták az éttermet.

A McDonald’s a 35. évforduló kapcsán ezt a történelmi pillanatot is szerette volna megidézni, ezért egy különleges akcióval készült: a megújult étterem ünnepélyes újranyitása után az első ezer vendég ajándékba kapta meg a klasszikus Big Mac McMenüt.

Egyesek képesek voltak már reggel 7 órakor az étterem előtt várni a pillanatot, hogy ők léphessenek be először a délután egykor újra megnyíló egységbe és mintegy 6 órát várakozni egy ingyen Big Mac menüre.

Az ezer vendég kiszolgálása az étterem sokat látott dolgozóinak sem volt mindennapi esemény, és valóban megidézte a hőskort, illetve a nyitó csapat első hetekben végzett heroikus munkáját.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató