2023. december 12. - Gabriella
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Hidvéghi Balázs: Nem engedhetjük meg, hogy Brüsszel áterőltesse a migrációs paktumot

Migránsok napi szinten mészárolnak le ártatlanokat Nyugat-Európában, Brüsszel azonban nem tágít: mindenképpen át akarják erőltetni a migrációs paktumot még a 2024-es választások előtt – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő a Facebook-oldalán szombaton.

Hidvéghi Balázs szerint egész Európában állandósítanák a bevándorlást, annak minden veszélyével együtt. „Nem engedhetjük meg, hogy egy ilyen rövidlátó döntés magyar emberek életét fenyegesse!” – fogalmazott a politikus a feltöltött videójához írt posztban.

„Az illegális migráció okozta veszélyhelyzet talán soha nem volt olyan súlyos, mint jelenleg. Napi szinten halljuk a hírekben, hogy Nyugat-Európa nagyvárosaiban a terroristák ártatlan embereket támadnak meg és mészárolnak le. Nem engedhetjük meg, hogy mindez Magyarországra is megérkezzen”

– mondta videóüzenetében Hidvéghi Balázs.

„A Hamász terrorszervezet Izrael elleni támadása ráadásul még tovább fokozta a feszültséget Európában, és Brüsszel ennek ellenére most át akarja erőltetni a migrációs paktumot a tagállamokon. Azt a migrációs paktumot, amely tovább szélesítené, sőt állandósítaná az illegális bevándorlást egész Európában” – emelte ki a politikus.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató