2024. február 28. - Elemér
EUR : 389.02
USD : 358.44
Időjárás ikon15°10°

Videókkal! - "Kaszára, kapára kurva nagy erővel a tetűláda Orbán ellen"

Az Egységes Diákfront és az ADOM képviselői léptek színpadra. Kiss Gergő, Machač-Tóth Mia, Merucza Tibor Alex és Perlaki-Borsos Noel az eddigi legkeményebb beszédet mondta.

Egyikük felidézte, hogy elő kéne már venni a régen feledésbe merült koktélt, aminek a receptjét 56-ban még tudták. Tényleg egyedül vigyék el a 16 évest, mert az igazságot fújták fel a falra? - tették fel a kérdést. Azt is mondták, hogy a fiatalok nem fogják mindenki helyet elvinni a balhét, nem fogják egyedül kifizetni a szabadság árát, de kiveszik a részüket belőle.

Felidézték, hogy egy éve 85 ezren voltak a Műegyetem előtt (ennél azért most jóval kevesebben voltak), és akárcsak akkor, most is elüldözték a diktátort Budapestről. (Orbán tavaly és idén is vidéken tartotta meg a beszédét.) „ Várjuk meg tényleg, míg megrohad a narancs, vagy megfacsarjuk, ha egyszer már megérett rá” - tették fel a kérdés. 

„Kaszára, kapára és addig folytassuk kurva nagy erővel, amíg ez a tetűláda diktátor a nyakunkon van”

- zárult a beszéd, illetve egészen pontosan azzal lett vége, hogy megskandáltatták a jelenlévőket a Mocskos, Fidesz rigmusra.- írta le Soros blogja.

 

FRISSÍTÉS:

Perlaki-Borsos Noel Molotov-koktélokra célozgat...

Perlaki-Borsos a radikálisabb tüntetéshez szükséges iparcikkekre (táblák, festékszórók, „koktélok”) mutatkozó csökkenő keresletre panaszkodott, amely gazdasági nehézségeket okoz... 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató