2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

A senkiházi Momentumos Bedő "ajándékot" vitt Orbán Viktor asztalához

Bedő Dávid szerint a megszorítások kormánya van hatalmon, „a miniszterelnök hazudott”.

Ez a kormány mást sem csinált a választások óta, mint adót emelt és megszorításokkal sújtotta a magyarokat. A felszólalásom előtt egy serleget tettem Orbán Viktor asztalára. Az ötven megszorítással és húsz adóemeléssel kiérdemelte az év megszorítója díjat, amit át is adnék neki, ha befáradna a parlamentbe, de így csak az asztalára tudtam tenni – fogalmazott a Momentum politikusa.

Bedő Dávid úgy látja, az a kormány szerencséje, hogy a propagandagépezet miatt még nem jutott el minden magyarhoz az igazság. A Momentummal viszont elviszik az „igazságot az ország minden szegletébe. Faluról falura mutatjuk be a kormány siralmas teljesítményét”.

Az ellenzéki képviselő hangsúlyozta, hosszútávon teljes modellváltásra van szükség, amelynek része az euró bevezetése, az állam kivonulása a versenypiacról, valamint több állam a közszolgáltatásokba.

„Nagyon sajnálom, hogy egyetlen képviselőtársa sem tartotta annyira fontosnak a felszólalását, hogy erre a pár percre részt vegyen a parlamenti ülésen”

– szúrt oda válaszában Dömötör Csaba.

Az államtitkár kiemelte, a legfontosabb céljuk az, hogy mások hibás döntéseit ne a magyar családoknak kelljen elviselni, nem ők tehetnek a háborúról, a kártékony energiapolitikai döntésekről, és nem miattuk ürült ki az uniós kassza.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató