2023. december 11. - Árpád
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Kocsis Máté: Teljesen megvadult a DK elnöke

„Sok magyar hálás lenne Gyurcsány Ferenc azon erőfeszítéséért, ha nem venné a szájára október 23-át” –fogalmazott a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Facebook-oldalán idézett Gyurcsány Ferenctől. „Amikor az íróasztalomnál Nagy Imrével szemben ülök, mindig figyelmeztet, hogy nem kell panaszkodni, erőfeszítést kell tenni. Ő tett erőfeszítést, a legnagyobbat, adta az életét” – mondta Gyurcsány október 23-án.

„Nagy Imre koncepciós perét személyesen felügyelte egy bizonyos Apró Antal, aki 1958. június 17-én az Országgyűlésben jelentette be Nagy Imre kivégzését” – írta Kocsis Máté.

Ezekért a gaztettekért cserébe az MSZMP KB határozata alapján az Apró Antal megkapta a budapesti Szemlőhegy utcában a Lovassy-Stürmer villát,

melyben Gyurcsány Ferenc a mai napig is boldogan hajtja álomra a fejét” – fogalmazott.

Kocsis Máté szerint valóban állíthatja azt Gyurcsány Ferenc, hogy nem felelős Apró Antal tetteiért, azért azonban szerinte nagyon is felelős, hogy „élete nagy részét egy lopott, Nagy Imre vérével áztatott villában élte le, és azért is felelős, hogy álszent módon ugyanebből a villából teszi közzé Nagy Imre erőfeszítéseitől szóló gondolatait”.

„Sok magyar hálás lenne Gyurcsány Ferenc azon erőfeszítéséért, ha nem venné a szájára október 23-át.

Sem ‘56 miatt, amit szellemi és családi elődei fojtották vérbe, sem 2006 miatt, amit ő maga”

– írta Kocsis Máté.

 

Bede Zsolt tegnap találkozott a szemkilövetővel és a haverjaival. Katt ide!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató