2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Momentumos polgármester: csak közlöm, hogy a koponya ct-m negatív, az arcom feldagadt, de a smink csodákra képes

Az interneten terjed a momentumos polgármester asszonyról készült videó, ami a hétvégi megemlékezésen készült.

Nyirati Klári nagyon begőzölt, mert rádölt a mögött lévő díszlet és mindenki kinevette...

Az alábbiakat posztolta a Facebookon:

"Mondd ki az igazat, és betörik a fejed!"- Igaz lenne a mondás?

Megosztom ezt a tegnapi, október 23.délelőtti ünnepi műsorból kivágott vicces videót, mely a Facebook "Bajai élet" csoportban ( aztán a TikTok- on, és még ki tudja, hány helyen) jelent meg. (Érdemes a kommenteket is elolvasni...)
 
Azért teszem ki ide , mert szeretnék felvetni egy kérdést:

Biztos én vagyok ódivatú, de ha ilyen baleset történik bármelyik fideszes politikus társammal, én ( ellenzéki létemre ) biztosan megkérdezném tőle, jól van-e..

Döntsék el Önök, kinek van igaza: a kárörvendőknek és gúnyolódóknak, vagy azoknak, akik jobbulást kívánva az aggodalmuknak adnak hangot?

Egyáltalán..helyes-e poénos videóvá alakítani egy balesetet, amelyről az " alkotója" nem tudja azt sem, mi lett a kimenetele?

Persze, elismerem....a videó ezzel a zenével valóban poénosra sikerült..eltekintve a attól, hogy ez a felborult paraván rendesen fejbevágott, és egy pillanatra azt sem tudtam, hol vagyok 

Csak úgy jelzem: a tegnap este készült koponya ct-m negatív, és ma már a fejem is kevésbé fájt. Az arcom ugyan feldagadt kicsit ott, ahol a mikrofon megütötte, de a lila folt lazán lealapozható, egy kis smink csodákra képes .

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató