2023. december 11. - Árpád
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

„Orbánt zsebre tették vagy zsarolják” – mondta Makizaj pártjának alelnöke

Az Indexnek nyilatkozott Molnár Róbert.

Molnár megállapította, hogy „a természetesen kialakuló, összeálló, alulról jövő kezdeményezésekben igazi erő van”, ezért optimista a Medián-kutatás eredménye láttán. A politikus szerint már a 2021-es ellenzéki előválasztás is megmutatta, illetve a tartózkodó szavazók számából is látni, hogy a mai magyar politikai közegből hiányzik egy olyan merőben másként gondolkodó szerveződés, amely új, modern, tisztességes, „nem feltétlenül oldalak mentén szegmentálódik, hanem az emberekre és a valódi értékekre épít”.

A "politikus" azt is kifejtette, hogy a kormányt nem érdeklik az emberek, mindenáron a hatalmat „és a még több pénzt” tiszteli, az ország pedig most ebbe „pusztul bele”. Hozzátette, a Mindenki Magyarországa Néppártban azt látják, hogy a jobb- és baloldali emberek egyaránt elszenvedői annak az állapotnak, amelybe az ország süllyedt, vagyis egyformán segítségre, támogatásra, illetve bátorításra szorulnak.

Az európai parlamenti választás tétjéről is kérdezték az MMN alelnökét, aki a következőképpen fogalmazott: A nagyapám mondogatta mindig, hogy »amilyen rózsát szakítunk, olyat szagolunk«. Leegyszerűsítve: Európa vagy Putyin, kiegészülve a kínai kommunistákkal és Erdogannal. Ez a tét. El kell döntenünk, hogy a jövőt választjuk, vagy visszazuhanunk a volt szovjet blokkba. Óva intenék mindenkit a meggondolatlanságtól és a közömbös hozzáállástól. A tét valóban óriási. Olyan képviselőkre lesz szükség az Európai Parlamentben, akik a magyar érdekeket messzemenően képviselik, ugyanakkor készek az együttműködésre.

Orbánt zsebre tették vagy zsarolják a keleti diktátorok, és a Kreml által közzétett Putyin–Orbán-találkozó megalázó felvételén is látható, hogy a miniszterelnöknek már nincs döntési szabadsága.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató